Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yüzünü güldüren haber! 'Mental olarak takımdan ayrıldı'

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yüzünü güldüren haber! 'Mental olarak takımdan ayrıldı'

06.01.2024 - 10:05 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'a güzel haber geldi. Sarı-lacivertli kulübün talip olduğu yıldız oyuncunun durumuyla ilgili olarak “Fiziken burada ama mental olarak haftalar önce takımdan ayrıldı” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçede İsmail Kartalın yüzünü güldüren haber  Mental olarak takımdan ayrıldı

Fenerbahçe’ye imza atmak için bastıran yıldız oyuncu, çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre tecrübeli oyuncunun durumuyla ilgili olarak, “Fiziken burada ama mental olarak haftalar önce takımdan ayrıldı” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

DZEKO TÜRKİYE VE F.BAHÇE'Yİ ÇOK SEVDİ

Fenerbahçe Kaptanı Edin Dzeko ve eşi Amra Dzeko, Bosna Hersek kanalı Face TV'ye röportaj verdi. Amra Dzeko, Türkçe öğrenmeye başladığını ve konuşmak istediğini söyledi, Fenerbahçeli futbolcunun geleceğiyle ilgili, "Edin ile konuştuğumuzda kendisi, 'Ayaklarım beni taşıyana kadar futbol oynayacağım' diyor" dedi.

KRUNIC AYRILIK İÇİN GERİ SAYIMDA

Sarı-lacivertliler, Rade Krunic transferi için artık geri sayıma geçti. Sezon başında bir türlü kadroya katılamayan Boşnak orta saha oyuncusunun bu ay çubuklu formayı sırtına geçirmesi çok yakın görünüyor. Krunic, kupadaki Cagliari maçında sırt ağrısını gerekçe göstererek kadroya girmemişti. Tecrübeli futbolcu, dün de takımdan ayrı olarak bireysel çalıştı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartalın yüzünü güldüren haber  Mental olarak takımdan ayrıldı

'MENTAL OLARAK TAKIMDAN AYRILDI'

İtalya’nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Rade Krunic’in son durumuyla ilgili yaptığı haberde ilginç ifadeler kullandı. Milan’ın transfer çalışmalarıyla alakalı olarak yapılan haberde, Krunic’e değinildi. Gazete, “Rade Krunic, sadece bedenen Milan’da. Çünkü birkaç hafta önce mental olarak takımdan ayrıldı! Aralık ayına büyük bir profesyonel olarak hareket eden Krunic için bu şaşırtıcı bir seçim. Milan’ın önceliği stoper ancak onun yerine de bir transfer yapabilir” sözleriyle oyuncunun son durumunu okuyucularına aktardı.

Fenerbahçede İsmail Kartalın yüzünü güldüren haber  Mental olarak takımdan ayrıldı

GUIDO RODRIGUEZ GÜNDEMDE 

İtalyan ekibi, sezon başında Fenerbahçe’nin de radarına giren Guido Rodriguez’in peşine düştü. Real Betis ile sözleşmesi bitecek olan Arjantinli yıldızın İtalyan pasaportu da bulunuyor. Avrupa Birliği dışından oyuncu kotası dolu olan Kırmızı-Siyahlılar bu nedenle Guido’yu ideal seçenek olarak görüyor. Fenerbahçe ise Krunic’i bir an önce İstanbul’a getirmek için yoğun mesai harcıyor. Sportif direktör Mario Branco’nun büyük ölçüde bu transfere yoğunlaştığı kaydedildi.

Yazarlar