Fenerbahçe Fenerbahçe'nin dinamosu Ferdi Kadıoğlu'na Fransa kancası! Dev bonservis beklentisi

Fenerbahçe'nin dinamosu Ferdi Kadıoğlu'na Fransa kancası! Dev bonservis beklentisi

22.03.2024 - 21:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan bir devin daha talip olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin bonservis beklentisi dudak uçuklattı.

Fenerbahçenin dinamosu Ferdi Kadıoğluna Fransa kancası Dev bonservis beklentisi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu ile ilgili çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerde gösterdiği başarılı performansla parmak ısırtan tecrübeli sol beke, Fransız devinin ilgi duyduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Ajax, Borussia Dortmund, Tottenham ve Milan'ın da peşinde olduğu Ferdi Kadıoğlu için son olarak Milan'ın devreye girdiği öğrenildi.

Sporx'in Fransa basınına dayandırdığı habere göre; Ferdi Kadıoğlu için Marsilya'nın önemli bir hamle yapabileceği vurgulandı. Marsilya'nın bu yarışı kazanmak için önemli bir harcama yamasının gerektiği kaydedildi.

Ferdi Kadıoğlu için prestijli takımların devrede olduğu aktarıldı. Genç futbolcunun transferinin Marsilya için kolay olmayacağı belirtildi. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcu için 30 milyon euro bonservis beklentisinin bulunduğu vurgulandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kısa süre önce yaptığı açıklamada Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini belirtmişti. Ali Koç açıklamasında, "Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki... Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe'de 41 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli futbolcu bu müsabakalarda 3 gol attı ve 4 asist üretti.

24 yaşındaki sol bekin Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Milli yıldızın güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

ESA Arnhem altyapısında yetişen Ferdi Kadıoğlu daha sonra NEC Nijmegen'de oynadı. Fenerbahçe, 2018-2019 sezonu başında 1 milyon 400 bin euro bedelle Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine bağladı.

24 yaşındaki sol bek, A Milli Futbol Takımı'nda 15 karşılaşmada süre aldı. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı.