Galatasaray Galatasaray sol bekini Manchester City'de buldu! Sürpriz transfer hamlesi

Galatasaray sol bekini Manchester City'de buldu! Sürpriz transfer hamlesi

04.02.2024 - 19:25 | Son Güncellenme:

Angelino ile yollarını ayıran Galatasaray, sol bek arayışlarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Levent Münir Mercan ve Rıdvan Yılmaz için anlaşma sağlayamaması sonrası gündemine Manchester City'nin genç yıldızını aldığı iddia edildi.

Galatasaray sol bekini Manchester Cityde buldu Sürpriz transfer hamlesi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da inişli çıkışlı performansı sonrası zorunlu satın alma opsiyonu kullanılmaması kararı alınan Angelino ile vedalaşıldı. Angelino'nun Roma'ya transferi sonrası sarı-kırmızılılarda sol bek arayışları hız kazandı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin sol bek transferinde Levent Münir Mercan ve Rıdvan Yılmaz için orta yolu bulamaması sonrası sürpriz bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Manchester City forması giyen Sergio Gomez için harekete geçti.

Okan Buruk'un raporu sonrası, sarı-kırmızılıların genç sol beki renklerine bağlamak istediği aktarıldı. İspanyol futbolcunun, Manchester City'de istenilen süreyi bulamadığı kaydedildi.

358 DAKİKA SAHADA KALDI

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'de forma şansı bulmakta zorlanan Sergio Gomez, bu sezon 10 maça çıktı. İspanyol oyuncu bu süreçte 358 dakika sahada kaldı.

Galatasaray sol bekini Manchester Cityde buldu Sürpriz transfer hamlesi

23 yaşındaki sol bekin Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. İspanyol futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı

Badalona altyapısında futbola başlayan Sergio Gomez daha sonra Espanyol altyapısı, Barcelona altyapısı, Borussia Dortmund, Huesca ve Anderlecht'te oynadı. Manchester City, 2022-2023 sezonu başında Sergio Gomez için 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

YERLİLERDE SON DURUM

Galatasaray'ın gündemindeki yerli sol bekler Rıdvan Yılmaz ve Levent Münir Mercan'da da son durum belli oldu. Rangers'ın Rıdvan Yılmaz için 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtildi. Milli yıldızın ise 1 milyon 500 bin euronun üzerinde bir yıllık ücret beklentisinin olduğu aktarıldı.

Galatasaray sol bekini Manchester Cityde buldu Sürpriz transfer hamlesi

Fatih Karagümrük'ün Levent Münir Mercan transferi için Kazımcan Karataş'ın yanı sıra 3 milyon euro talep ettiği vurgulandı. Galatasaray'ın karşı teklifinin 500 bin euro artı sezon sonuna kadar Kazımcan Karataş ile Halil Dervişoğlu'nu kiralamayı önerdiği kaydedildi. Fatih Karagümrük'ün bu öneriye sıcak bakmadığı belirtildi.