Galatasaray Galatasaray yıldızını Manchester United'da buldu! Transfer için görüşmeler başladı

Galatasaray yıldızını Manchester United'da buldu! Transfer için görüşmeler başladı

04.02.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Carlos Vinicius ve Serge Aurier hamleleriyle dikkat çeken Galatasaray'ın yeni hedefi belli oldu. Sarı-kırmızılıların, Premier Lig devi Manchester United'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı aktarıldı.

Galatasaray yıldızını Manchester Unitedda buldu Transfer için görüşmeler başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da ara transfer döneminde yaşanan hareketliliğin devam ettiği ortaya çıktı. Sacha Boey, Angelino ve Cedric Bakambu ile yollarını ayırdıktan sonra Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i renklerine bağlayan Galatasaray'ın yeni hedefi ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin, Manchester United'da forma giyen tecrübeli orta sahanın peşine düştüğü iddia edildi. Sabah'ın haberine göre; Orta saha kurgusuna takviyede bulunmayı hedefleyen Galatasaray, gündemine Christian Eriksen'i aldı.

Sarı-kırmızılıların, tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için görüşmelere başladığı aktarıldı. Süper Lig devinin transferdeki planının satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde olduğu belirtildi. Galatasaray'ın düşündüğü rakamlara anlaşmayı tamamlaması halinde Danimarkalı futbolcunun kısa süre içerisinde takıma katılacağı aktarıldı.

Sarı-kırmızılılar ile Manchester United arasında devre arasında anlaşma sağlanamazsa, sezon sonu için söz alınacağı vurgulandı. Christian Eriksen bu sezon Manchester United'da 19 maçta forma şansı buldu. Danimarkalı yıldız bu süreçte 1 gol ile 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Odense altyapısında futbola başlayan Christian Eriksen daha sonra Ajax, Tottenham, Inter ve Brentford'da da oynadı. Manchester United'ın 2022-2023 sezonu başında bedelsiz kadrosuna kattığı yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Christian Eriksen'in Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Danimarka Milli Takımı'nda 126 maça çıkan 31 yaşındaki orta saha, bu süreçte rakip fileleri 40 kez havalandırdı.

Yazarlar