Galatasaray Galatasaray'a Cedric Bakambu piyangosu! İstenen bonservis ortaya çıktı

Galatasaray'a Cedric Bakambu piyangosu! İstenen bonservis ortaya çıktı

31.01.2024 - 19:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sakatlandığı dönemde Afrika Uluslar Kupası nedeniyle şans bulamayan Cedric Bakambu'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Tecrübeli forvete, La Liga temsilcisinin talip olduğu ve teklifte bulunduğu aktarıldı.

Galatasaraya Cedric Bakambu piyangosu İstenen bonservis ortaya çıktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı ancak Mauro Icardi'nin performansı nedeniyle düzenli olarak şans vermediği Cedric Bakambu'ya talip çıktığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılardaki geleceği belirsizliğini koruyan Demokratik Kongolu forvet için resmi teklifin iletildiği öğrenildi. Fanatik'in haberine göre; Real Betis, Cedric Bakambu için harekete geçti.

Real Betis'in Cedric Bakambu'yu renklerine bağlamak istediği aktarıldı. Süper Lig devine Cedric Bakambu için bonuslarla birlikte 3 milyon 500 bin euroluk teklif sunulduğu kaydedildi.

Galatasaray'ın Cedric Bakambu için bonuslarla beraber 5 milyon euroluk bir bonservis talebi olduğu vurgulandı. Sarı-kırmızılıların bu talebi sonrası transfer görüşmelerinin durma noktasına geldiği belirtildi.

Cedric Bakambu bu sezon Galatasaray'da 16 karşılaşmada forma şansı buldu. 32 yaşındaki santrfor bu süreçte 2 gol sevinci yaşadı. Demokratik Kongolu forvet aynı süreçte 1 asist üretti.

Haberin Devamı

Cedric Bakambu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro.

Sochaux altyapısında futbola başlayan Cedric Bakambu daha sonra Bursaspor, Villarreal, Beijing Guoan, Marsilya, Olimpiakos ve Al Nasr'da oynadı. Galatasaray, Al Nasr'a sezon başında Cedric Bakambu için 700 bin euro bonservis bedeli ödedi.

32 yaşındaki santrfor, Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 42 karşılaşmada süre aldı. Cedric Bakambu bu süreçte 15 kez rakip fileleri havalandırdı.

 

Yazarlar