Galatasaray Galatasaray'a yeni Mertens! Alman devleri yakın takipte

Galatasaray'a yeni Mertens! Alman devleri yakın takipte

08.03.2024 - 18:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek Dries Mertens'in alternatifini bulduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların harekete geçtiği yıldız on numara için Alman devlerinin yakın takipte olduğu aktarıldı.

Galatasaraya yeni Mertens Alman devleri yakın takipte

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. On numara bölgesinde sözleşmesi sona erecek Dries Mertens'in alternatifini arayan Galatasaray'ın genç oyuncuyu renklerine bağlamak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Sky Sports'un haberine göre; Galatasaray, Genk forması giyen Bilal El Khannouss için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların, 19 yaşındaki on numarayı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Galatasaray'ın genç oyuncu için şimdiden ilk adımı attığı aktarıldı. Sarı-kırmızılıların Bilal El Khannouss'u Dries Mertens'in alternatifi olarak gördüğü vurgulandı. Galatasaray'ın Bilal El Khannouss için sezon sonunda resmi transfer teklifinde bulunacağı belirtildi.

Bilal El Khannouss için Galatasaray'ın dev kulüplerle rekabete gireceği aktarıldı. 19 yaşındaki on numara için Bayer Leverkusen, Borrusia Dortmund ile RB Leipzig'in ilgisinin bulunduğu kaydedildi.

19 yaşındaki on numara bu sezon Genk'te 39 maça çıktı. Bilal El Khannouss bu müsabakalarda 3 gol attı ve 7 asist üretti. Genk ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Bilal El Khannouss'un güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Haberin Devamı

19 yaşındaki on numara, Fas Milli Takımı'nın formasını 10 müsabakada terletti.