Galatasaray Galatasaray'dan kadro dışı kararı! Sergio Oliveira'dan ilk açıklama geldi

Galatasaray'dan kadro dışı kararı! Sergio Oliveira'dan ilk açıklama geldi

03.03.2024 - 13:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta taraftarların tepki gösterdiği Sergio Oliveira, Okan Buruk ile sorun yaşamasının ardından kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli futbolcu bu karar sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Galatasaraydan kadro dışı kararı Sergio Oliveiradan ilk açıklama geldi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli futbolcusu Sergio Oliveira'nın Fatih Karagümrük maçındaki tavırları sonrası bu kararın alındığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'na veda ettiği Fatih Karagümrük maçında gösterdiği düşük performansla birlikte soyunma odasındaki umursamaz tavırları nedeniyle Sergio Oliveira ile Okan Buruk arasında sorun yaşandığı öğrenildi.

Sergio Oliveira, Beşiktaş derbisi öncesi teknik heyet kararıyla kadro dışı bırakıldı. Sergio Oliveira, Fatih Karagümrük maçına ilk 11'de başlamış ancak devre arasında Okan Buruk tarafından oyundan alınmıştı.

994 DAKİKA SAHADA KALDI

31 yaşındaki orta saha yaşadığı sakatlıklar ve performansının yetersiz olması nedeniyle bu sezon 23 maça çıktı. Sergio Oliveira bu karşılaşmalarda 994 dakika sahada kaldı. Okan Buruk'un diğer oyunculara oranla daha az tercih ettiği Sergio Oliveira, bu süreçte 2 gol ve 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Sergio Oliveira'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Portekizli orta sahanın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Kadro dışı kararı sonrası Sergio Oliveira, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve derbide takımının yanında olduğunu şu sözlerle dile getirdi: 

"Her zaman takımımın yanındayım. Bana her zaman saygı, sevgi ve destek gösteren taraftarlarımın yanındayım. Haydi bu maçı kazanalım! İstanbul sarı-kırmızı."

Galatasaraydan kadro dışı kararı Sergio Oliveiradan ilk açıklama geldi

3 MİLYON EUROYA İMZA

Porto altyapısında yetişen Sergio Oliveira daha sonra Beira-Mar, Mechelen, Penafiel, Paços Fereira, Nantes, PAOK ve Roma'da kiralık olarak forma giydi. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında Sergio Oliveira için 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

31 yaşındaki orta saha, Portekiz Milli Takımı'nda 13 maça çıktı.

Yazarlar