Galatasaray SON DAKİKA | Galatasaray'da ilk veda! Takımla antrenmana çıkmadı, yeni adresi belli oldu

SON DAKİKA | Galatasaray'da ilk veda! Takımla antrenmana çıkmadı, yeni adresi belli oldu

25.01.2024 - 12:18 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yıldız oyuncu dün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmadı. Tecrübeli futbolcunun yeni takımı belli oldu.

SON DAKİKA | Galatasarayda ilk veda Takımla antrenmana çıkmadı, yeni adresi belli oldu

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya zirve yarışına giren Galatasaray'da yönetim transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Diğer yandan takımda düşünülmeyen futbolculara veda etmenin planları yapılıyor. Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur dün yaptığı açıklamada transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Timur, "Gelecek seneki takımın planlamasında boşalacak yerler var.

Haberin Devamı

'1 VEYA 2 TAKVİYE YAPACAĞIZ'

Doğru bir adım atmanız lazım. Uzun bir sözleşme olunca bir şeyi doldurmuş oluyorsunuz. Seçeneğin çok az olduğu bir dönem. 1 veya 2 takviye görünüyor. Tam tamına bu şekilde bir oyuncu bulabilirsek. İlk 11’e alternatif, zaman zaman görev alacak, zaman zaman kenarda olacak. Alternatif olacak seviyede olacak oyunculara bakılıyor. Direkt 11 için böyle bir oyuncu olursa hamle yapılacak. Elimizdeki oyunculara sabır gösterince ne olduğunu oyuncularımız gösteriyor. Teklifler var. Yaz transfer döneminde daha çok göreceğiz" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA | Galatasarayda ilk veda Takımla antrenmana çıkmadı, yeni adresi belli oldu

ANGELINO İDMANA ÇIKTI, AYRILIYOR

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Angelino, 6.5 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesi devreye girmemesi için forma giyemiyor.  İspanyol sol bek, dünkü idmandan önce bireysel çalışırken, takımla beraber sahaya çıkmadı. Bu da vedanın artık çok yakın olduğunu işaret ediyor.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Galatasarayda ilk veda Takımla antrenmana çıkmadı, yeni adresi belli oldu

ROMA İLE ANLAŞTI İDDİASI

Deneyimli oyuncunun, Serie A devi Roma'yla el sıkıştığı aktarıldı. Gazeteci Rudy Galetti'nin haberine göre; Angelino'nun sarı-kırmızılı kulüpteki kiralık sözleşmesi sonlandırılabilir. Galetti, Roma'nın haricinde Torino, Marsilya ve bir Alman kulübü, Leipzig'le transfer görüşmelerini sürdürdüğünü aktardı.