Galatasaray Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu fırtınası! Gol sevincinde rakibine olay hareket

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu fırtınası! Gol sevincinde rakibine olay hareket

25.01.2024 - 21:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 22'nci haftasında İstanbulspor'u konuk eden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu formda performansını devam ettirdi. Milli futbolcunun gol sevincinde rakibine yaptığı hareket gündem oldu.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu fırtınası Gol sevincinde rakibine olay hareket

Galatasaray, Süper Lig'in 22'nci haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan maçta Galatasaray lehine verilen penaltı kararı sonrası Kerem Aktürkoğlu fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın kazandığı penaltıda topu alırken Alp Arda'ya karşı golü bulma başarısı gösterdi. Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golden sonra Loshaj'a karşı tepkisi dikkat çekti.

Milli futbolcu, attığı golden sonra kaleden topu alarak orta sahaya doğru hareketlendi. Bu sırada İstanbulspor'dan Loshaj'a karşı gösterdiği tepki kameralara yansıdı. İstanbulsporlu Loshaj, Kerem Aktürkoğlu'nun hareketlerine bir cevap vermedi.

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

KEREM'DEN BİR GOL DAHA

Karşılaşmanın 79'uncu dakikasında Galatasaray'ın kazandığı serbest vuruşta topun başına Kerem Aktürkoğlu geçti. Kerem Aktürkoğlu'nun uzak köşeye doğru vuruşunda top ağlarla buluştu. Kerem Aktürkoğlu hem takımının hem de kendisinin 2'nci golünü attı.

Haberin Devamı

25 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Galatasaray'da 34'üncü maçına çıktı. Okan Buruk'un vazgeçilmezi olan Kerem Aktürkoğlu, 12 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcu aynı süreçte 8 asist üretti.

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 25 yaşındaki hücumcunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Gölcükspor altyapısında yetişen Kerem Aktürkoğlu daha sonra Hisareyn altyapısı, Başakşehir altyapsıı, BB Bodrumspor, Karacabey Belediyespor ve 24 Erzincanspor formaları giydi. Galatasaray, 2020-2021 sezonu başında Kerem Aktürkoğlu'nu bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

25 yaşındaki sol kanat, A Milli Futbol Takımı'nda 26 müsabakada şans buldu. Kerem Aktürkoğlu bu süreçte 5 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar