Galatasaray Son dakika: Galatasaraylı futbolcular maçın ardından patladı! 'Mutlu değilim'

Son dakika: Galatasaraylı futbolcular maçın ardından patladı! 'Mutlu değilim'

20.05.2022 - 22:43 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun son haftasında Galatasaray, Antalyaspor'a konuk oldu. Müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu isyan etti. Yıldız oyuncu sitem dolu cümleler kullandı.

Son dakika: Galatasaraylı futbolcular maçın ardından patladı Mutlu değilim

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun son haftasında Galatasaray'ı konuk etti. Heyecan dolu mücadele 1-1'lik beraberlikle tamamlandı. Zorlu müsabakanın ardından sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusu adeta isyan etti. Tecrübeli oyuncu karşılaşma sonrası sert ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

NURİ ŞAHİN İÇİN PANKART AÇILDI

Kritik mücadele öncesi Antalyaspor tribünleri, Nuri Şahin'i gururlandıran bir pankart açtı. Genç çalıştırıcı, taraftarların açtığı pankart sonrası duygusal anlar yaşadı.

Son dakika: Galatasaraylı futbolcular maçın ardından patladı Mutlu değilim

NDAO ATTI, MUSLERA ÇILDIRDI

Karşılaşmanın 45'inci dakikasında Antalyaspor öne geçti. Sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Haji Wright'ın yerden pasında kale önünde topa dokunan Ndao, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

MOHAMED OYUNA GİRDİ, SKORU EŞİTLEDİ

Galatasaray'ın tecrübeli santraforu Mostafa Mohamed müsabakanın 69'uncu dakikasında oyuna dahil oldu. Kerem Aktürkoğlu'nun pasında 78'inci dakikada müsait pozisyonda topla buluşan Mısırlı santrafor skora dengeyi getirdi.

Haberin Devamı

NURİ ŞAHİN, MUSLERA'NIN FORMASINI ALDI

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, müsabakanın son düdüğünün ardından Fernando Muslera'nın yanına gitti. Genç teknik adam, Uruguaylı file bekçisinin formasını aldı. Galatasaray'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu da kısa bir süre Nuri Şahin'le sohbet etti.

Son dakika: Galatasaraylı futbolcular maçın ardından patladı Mutlu değilim

'HERKESE NASİP OLMAYACAK BİR ŞEY'

Müsabakanın ardından beIN Sports'a konuşan Ryan Babel, Galatasaray formasıyla 100'üncü maçına çıkması hakkında, "Galatasaray'da 100 maç herkese nasip olmayacak bir şey. Artık bunu gerçekleştiren grubun içindeyim" dedi.

'ENTERESAN BİR SEZON OLDU'

Ryan Babel, 2021-2022 sezonuyla ilgili, "Enteresan bir sezon oldu. İnsanlar şampiyonluk ve gol bekliyordu ama bazı sezonlar iyi olmuyor. Zor zamanlar geçirince de bir şeyler öğrenecek. Buradaki oyuncular da gelecek sezon için bir şeyler öğrenmiş olacak" yorumunda bulundu.

Son dakika: Galatasaraylı futbolcular maçın ardından patladı Mutlu değilim

'ÇOK KÖTÜ BİR SEZON GEÇİRDİK'

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera sitem dolu ifafeler kullandı. Tecrübeli file bekçisi, "Çok kötü bir sezon geçirdik. Mutlu değiliz. Bizim elimizde olmayan bazı durumlar da oldu. Kulübün içinde bulunduğu durumu da erken zamanda çözeriz. Kendimizi düzeltmemiz, özeleştiri yapmamız lazım" diye konuştu.

ARDA, BABEL VE FEGHOULI'YE VEDA

Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi biten arkadaşlarını da unutmadı. Galatasaray'ın kaptanı, "Aramızda bugün olmayan oyuncular vardı. Feghouli ve Arda gibi. Babel de dahil kontratları bitti. Devam edip etmeyeceklerini bilmiyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika: Galatasaraylı futbolcular maçın ardından patladı Mutlu değilim

MOSTAFA MOHAMED: MUTLU DEĞİLİM

Galatasaray'ın karşılaşmadaki tek golünü atan Mostafa Mohamed müsabaka sonrası beIN Sports'a verdiği röportajda dikkat çeken cümleler sarfetti. Tecrübeli santrafor, "Bu sezonu unutmamız lazım. Hiçbir şekilde hatırlamak istemiyoruz. Mutluyum, 1 gol attım. Gelecek sezona iyi başlarız umarım. Şu an bulunduğumuz pozisyon nedeniyle de çok mutsuzuz. Kendi açımdan mutlu değilim. Gelecek sezon daha iyi olmalıyım. Sakatlıklar yaşadım. Diğer arkadaşlar daha iyiydi. Fırsat bulamadığım zamanlar oldu" dedi.

Bundesliga 2022/23 Formaları