Fransa Ligue 1 Son Dakika: PSG, Real Madrid ve Mbappe arasındaki transfer çıkmazı son buluyor! Sansasyonel rakam, işte son karar

Son Dakika: PSG, Real Madrid ve Mbappe arasındaki transfer çıkmazı son buluyor! Sansasyonel rakam, işte son karar

20.05.2022 - 10:36 | Son Güncellenme:

Dünya futbolunun en önemli yıldızlarından olan Kylian Mbappe, kararını Pazar günü açıklayacak. Fransız ve İspanyol basını Mbappe için son dakika iddiasında bulundu. İşte transferin tüm ayrıntıları...

Son Dakika: PSG, Real Madrid ve Mbappe arasındaki transfer çıkmazı son buluyor Sansasyonel rakam, işte son karar

Dünya futbolunun son yıllardaki en büyük yıldızlarından Kylian Mbappe'nin PSG'den ayrılıp Real Madrid'e imza atacağı iddia edilmişti fakat henüz resmi bir adım atılmadı.

Haberin Devamı

Son günlerde Fransız futbolcunun PSG yetkilileriyle yeniden görüşme yapması Real Madrid cephesinde büyük huzursuzluğa neden oldu. Mbappe'nin Cumartesi günü oynanacak Metz maçı sonrası Pazar günü son kararını açıklayacağı belirtildi.

FRANSIZ VE İSPANYOL BASINI MANŞETLERE TAŞIDI

L'Equipe'de yer alan habere göre PSG yönetimi, Mbappe ile yeni sözleşme imzalamak için bir görüşme daha yaparak oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Mbappe'nin mali anlamdaki isteklerini karşılayabilecek olan PSG'nin Fransız yıldızı ikna edip edemeyeceği henüz net değil çünkü Mbappe, Şampiyonlar Ligi kazanması için Real Madrid'e gitmek istiyor.

Foto Mercato ise Mbappe'nin PSG'de mi kalacağı yoksa Real Madrid'e mi transfer olacağı konusundaki nihai açıklamayı Pazar günü açıklayacaüını iddia etti. Haberde oyuncunun PSG ile görüşme yapmasına rağmen Real Madrid'e transfer olma konusunda endişe duymadığı ifade edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basını ise Fransız medyasının tersine transferde her an her şeyin yaşanabileceğini ifade etti. Marca sitesi, "Mbappe, Real Madrid'in teklifini kabul etmesine rağmen PSG ile görüşecek ve kalma ihtimalini de düşünüyor" ifadelerini kullanarak transferde henüz hiçbir şeyin bitmediğini belirtti.

Son Dakika: PSG, Real Madrid ve Mbappe arasındaki transfer çıkmazı son buluyor Sansasyonel rakam, işte son karar

AS: PSG, MBAPPE'Yİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

AS sitesi "Mbappe'de yakın son" başlığını kullandığı haberin ayrıntısında "Mbappe nihai kararını bu hafta açıklayacak. L'Equipe ve RMC farklı haberler aktardılar. L'Equipe'e göre Mbappe kararını Pazar günü Telefoot üzerinden açıklayacak. PSG ise Mbappe ile sözleşme yenileme konusunda oldukça emin. Hem Katar hem de Emmanuel Macron başkanlığındaki Fransa Cumhuriyeti, Mbappe'yi alabileceği en iyi kararın Paris'te devam etmek olduğuna ikna etmeye çalıştı.Katar emiri Tamim bin Hamad Al Thani, Mbappe'ye iddialı bir projeyi garanti etmek için PSG'nin tüm yapısını değiştirmeye ve onu elbette Ligue 1 tarihindeki en yüksek ücretli oyuncu yapmaya istekli." ifadeleri kullanıldı.

MUNDO DEPORTİVO: İMZA PARASI 130 MİLYON EURO!

İspanya'dan Mundo Deportvio, Real Madrid'in Mbappe ile kesin olarak anlaşma sağladığını ifade ederek imza parası olarak 130 milyon Euro ödeneceğini iddia etti. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Cristiano Ronaldo'dan yüzde 60 oranında fazla imza parası ödemeyi kabul ettiği ifade edildi. Ayrıca haberde PSG'nin Mbappe'yi sözleşme yenilemesi konusunda ikna edebileceği ve bir görüşmenin daha yapılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Son Dakika: PSG, Real Madrid ve Mbappe arasındaki transfer çıkmazı son buluyor Sansasyonel rakam, işte son karar

DI MARZIO: MBAPPE, PSG'DE KLAMAYA YAKIN

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio, Kylian Mbappe'nin Real Madrid'le sözlü anlaşma sağladığını ifade etmişti. Di Marzio'nun son dakika haberine göre Mbappe, PSG'de kalmaya çok yakın!

Haberde şu ifadeler yer aldı;

"Mbappe, Real Madrid ile sözlü anlaşma sağlamıştı ancak durum değişti. Fransız yıldız PSG'de kalmaya yakın. Mbappe, İspanya'ya transfer olmak için hazır görünüyordu. Mbappe'nin bir süredir Real Madrid ile sözlü bir anlaşması vardı: Ancak Paris Saint-Germain pes etmedi ve onu kalmaya ikna etmek için sansasyonel bir artışta ısrar etti. Karar sadece ekonomik meselelerle ilgili değil: Kylian'ın PSG'de kalması için onunla ve ailesiyle bağlantılı birkaç kişi de olaya müdahale etti."

Haberin Devamı

İNANILMAZ RAKAM

Eurusport France'de yer alan habere göre Kylian Mbappe, PSG'den yıllık 100 milyon Euro garanti ücret ve 300 milyon Euro imza parası kazanacak. Mbappe'nin sözleşmesinde bazı bonus maddelerinin de olacağı iddia edildi.

Ayrıca Mbappe, Fransa Ligue 1 ödüllerinde açıklamalarda bulunarak "Kararımı verdim. Fransa Milli Takımı'na gitmeden önce resmi olarak açıklayacağım. Haziran ayında herkes kararımı öğrenecek." ifadelerini kullanmıştı.

Dünyaca ünlü Fransız yıldız bu yıl PSG ile 45 maçta 36 gol atıp 26 asist yaptı. Transfermarkt'a göre piyasa değeri 160 milyon Euro olarak gösterilen Mbappe, 5 sezonda PSG formasıyla 216 maçta forma giyerken 168 gol atıp 72 asist yaptı.

Son Dakika: PSG, Real Madrid ve Mbappe arasındaki transfer çıkmazı son buluyor Sansasyonel rakam, işte son karar

Son Dakika: PSG, Real Madrid ve Mbappe arasındaki transfer çıkmazı son buluyor Sansasyonel rakam, işte son karar