Fransa Ligue 1 Son dakika - Kylian Mbappe'den 3 yıllık imza! Resmen açıklandı

Son dakika - Kylian Mbappe'den 3 yıllık imza! Resmen açıklandı

21.05.2022 - 17:30 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'le sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Kylian Mbappe, Real Madrid'in gündemine gelmişti. Dünyaca ünlü futbolcu 3 yıllık imza imza attı. Bu gelişme kulüp tarafından resmen duyuruldu. Mbappe dudak uçuklatan yıllık ücret ve imza parası alacak. İşte detaylar...

Son dakika - Kylian Mbappeden 3 yıllık imza Resmen açıklandı

Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe kariyerinin en pahalı imzasını attı. Fransız deviyle sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan dünyaca ünlü futbolcunun adı bir süredir transfer için Real Madrid'le anılıyordu.

Haberin Devamı

Fransız futbolcu 3 yıllık imzayı attı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika - Kylian Mbappeden 3 yıllık imza Resmen açıklandı

36 GOL VE 26 ASİST ÜRETTİ

23 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız bu sezon Paris Saint Germain formasıyla fırtınalar estirdi. Fransız oyuncu toplamda 45 kez Ligue 1 devinin formasını giydi. Kylian Mbappe rakip fileleri 36 kez havalandırdı. Dünyaca ünlü santrafor takım arkadaşlarına 26 asist yaptı.

PSG 145 MİLYON EURO ÖDEDİ

AS Bondy altyapısında yetişen Kylian Mbappe, 2013-2014'te AS Monaco altyapısında bedelsiz olarak transfer oldu. Monaco'da kendini kanıtlayan Fransız santrafor, 2018-2019 sezonu başında 145 milyon euroluk rekor bedelle Paris Saint Germain'e transfer oldu.

PARİS SAINT GERMAIN'LE 3 YILLIK SÖZLEŞME YENİLEDİ

Fransız ekibi, Kylian Mbappe ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. 2025'e kadar sözleşmesini uzatan yıldız oyuncunun, kulübünden senelik 100 milyon euro kazanacağı öğrenildi. Mbappe'ye ayrıca 300 milyon euro imza parası ödenecek.

Haberin Devamı

VİDEO İLE DUYURDULAR

Son dakika - Kylian Mbappeden 3 yıllık imza Resmen açıklandı

Paris Saint Germain, 3 yıllık anlaşmayı video ile duyurdu. Ünlü yıldız yaptığı açıklamada, "Paris benim evim, bunu her zaman söyledim. Burada kupalar kazanmamızı ve hep birlikte eğlenmemizi istiyorum" dedi.

REAL MADRİD'LE ANLAŞTI İDDİALARI VARDI

Paris Saint Germain'le sözleşmesi kısa bir süre sonra bitecek olan Kylian Mbappe için sürpriz transfer iddiaları ortaya atılmıştı. Real Madrid ile Liverpool arasındaki Şampiyonlar Ligi finalinin ardından İspanyol devinin transferi resmen açıklayacağı iddia edilmişti.