İngiltere Premier Lig Son dakika: Merih Demiral ve Hakan Çalhanoğlu buluşuyor! Premier Lig devine transfer olacaklar

Son dakika: Merih Demiral ve Hakan Çalhanoğlu buluşuyor! Premier Lig devine transfer olacaklar

05.06.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Avrupa'da sezonun sona ermesinin ardından son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Serie A'da şampiyonluğu Milan'a kaptıran Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu ve Atalanta'da kiralık olarak oynayan Merih Demiral'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, milli yıldızlarımızın Avrupa'nın dev takımında birlikte forma giyeceklerini öne sürdü. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Merih Demiral ve Hakan Çalhanoğlu buluşuyor Premier Lig devine transfer olacaklar

Avrupa'da liglerin tamamlanmasının ardından kulüpler gelecek sezon için harekete geçti. İtalyan basını bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral'ın Premier Lig devine transfer olacağını iddia etti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

HAKAN'DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

İtalyan devi Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu bu sezon 46 müsabakada oynama şansı yakaladı. Tecrübeli orta saha bu süreçte rakip fileleri 8 kez havalandırma başarısı gösterdi. Hakan Çalhanoğlu takım arkadaşlarına 13 asist yaptı.

Son dakika: Merih Demiral ve Hakan Çalhanoğlu buluşuyor Premier Lig devine transfer olacaklar

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Milan'dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Inter'in yolunu tutan Hakan Çalhanoğlu'nun Serie A deviyle olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

MERİH DEMİRAL PARLADI

Atalanta'nın bu sezon gösterdiği kötü performansa rağmen Merih Demiral ön plana çıktı. Avrupa devlerinin yakın takibine giren Merih Demiral bu sezon 42 müsabakada forma şansı buldu. 24 yaşındaki stoper rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. Merih Demiral takım arkadaşlarına ise 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

Son dakika: Merih Demiral ve Hakan Çalhanoğlu buluşuyor Premier Lig devine transfer olacaklar

PİYASA DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Transfer döneminde takımların yakından takip ettiği Merih Demiral'ın Atalanta ile olan kiralık sözleşmesi sona erecek. Atalanta, 24 yaşındaki savunmacının sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu henüz kullanmadı. Merih Demiral'ın Juventus ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösteriliyor.

ATALANTA KULLANMAMA KARARI ALDI

Tuttomercato'nun haberine göre; Atalanta, Merih Demiral konusunda kararını verdi. Serie A ekibinin milli futbolcunun sözleşmesinde yer alan 30 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığı belirtildi. Merih Demiral için daha şimdiden 40 milyon euroluk transfer teklifleri olmasına rağmen Atalanta'nın mali olarak sıkıntıda olduğu için opsiyonu kullanamayacağı ve yeni bir stoper arayışına girdiği ifade edildi.

Son dakika: Merih Demiral ve Hakan Çalhanoğlu buluşuyor Premier Lig devine transfer olacaklar

MERİH VE HAKAN İÇİN UNITED İDDİASI

Erik ten Hag yönetiminde yeniden bir yapılanma içerisine giren Manchester United'ın Juventus'tan Merih Demiral'ı transfer edeceği iddia edildi. Cristiano Ronaldo'nun yakın arkadaşı olan Merih Demiral için yeni teknik direktör Erik ten Hag'a olumlu referans verdiği kaydedildi.

Manchester United'ın Merih Demiral'ın yanı sıra Hakan Çalhanoğlu'nu da transfer etmek istediği haberin detaylarında yer aldı. Öte yandan tecrübeli futbolcular için Premier Lig devinin kasasından çıkacak rakam henüz netlik kazanmadı.

Haberin Devamı

Cuadrado'nun inanılmaz korner golü