Beşiktaş Mircea Lucescu, Beşiktaş için kararını verdi! Rumen basını duyurdu

Mircea Lucescu, Beşiktaş için kararını verdi! Rumen basını duyurdu

07.01.2024 - 13:45 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında yer alan Mircea Lucescu, Samet Aybaba ile Romanya'da görüştükten sonra kararını yönetime iletti. Rumen basını çarpıcı iddiayı manşete taşıdı.

Mircea Lucescu, Beşiktaş için kararını verdi Rumen basını duyurdu

Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliği sürüyor. Rıza Çalımbay'ın görevden alınmasının ardından özellikle yabancı alternatiflere yönelen Beşiktaş'ın gündemine Bruno Genesio ve Giovanni van Bronckhorst gelmişti. Genesio ve Giovanni van Bronckhorst ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan siyah-beyazlılar rotayı Mircea Lucescu'ya kırdı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Romanya'ya giderek Mircea Lucescu ile yüz yüze görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Rumen basını yapılan görüşmenin ardından Mircea Lucescu'nun kararını duyurdu.

Mircea Lucescu, Beşiktaş için kararını verdi Rumen basını duyurdu

GENESIO VE VAN BRONCKHORST OLMADI

Hasan Arat'ın başkan seçilmesinin ardından yeni yönetim Rıza Çalımbay ile yola devam etme kararı alsa da Corendon Alanyaspor yenilgisi tecrübeli teknik adamla yol ayrımına gidilmesine neden olmuştu.

Rıza Çalımbay'la yolların ayrılmasının ardından yabancı teknik direktörlerle görüşme gerçekleştiren Beşiktaş'ta Bruno Genesio ismi gündeme geldi. Fransız teknik adamla yapılan görüşmelerden sonuç alamayan siyah-beyazlılar rotayı Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst kırmıştı.

Haberin Devamı

Giovanni van Bronckhorst'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, Hollandalı teknik adamın yardımcılarını ikna edemedi ve yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

Mircea Lucescu, Beşiktaş için kararını verdi Rumen basını duyurdu

LUCESCU GÜNDEME GELDİ

Bruno Genesio ve Giovanni van Bronckhorst'tan sonuç alamayan Beşiktaş'ta Mircea Lucescu gündeme geldi. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Romanya'ya giderek Mircea Lucescu ile yüz yüze görüşme gerçekleştirdi.

Samet Aybaba'nın Romanya'dan İstanbul'a döndüğü ve Hasan Arat ile yönetim kuruluna yapılan görüşmenin detaylarını aktaracağı ifade edildi.

Mircea Lucescu, Beşiktaş için kararını verdi Rumen basını duyurdu

ROMANYA'DAN LUCESCU İDDİASI! KARARINI VERDİ

Samet Aybaba'nın Romanya'da Lucescu ile yaptığı görüşme Rumen basınında da geniş yankı buldu. GSP'de yer alan habere göre Lucescu, Samet Aybaba ile yaptığı görüşmede siyah-beyazlıların teklifini reddetti.

Haberde ikilinin yaklaşık 5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdiği fakat Lucescu'nun sezon ortasında herhangi bir takımın başına geçmeyi kabul etmediğini Samet Aybaba'ya ilettiği öne sürüldü.

Haberin detayında Beşiktaş yönetiminin Lucescu'da ısrarcı olduğunu ve Rizespor'la oynanacak karşılaşmaya kadar tecrübeli teknik adamı takımın başına getirmeyi planladığı okuyuculara aktarıldı.

ALTERNATİF İSİMLER GÜNDEME GELEBİLİR

Sports Digitale'de yer alan habere göre Mircea Lucescu şartlarını Beşiktaş’a sundu. Beşiktaş da Lucescu’ya planlamasını anlattı. Beşiktaş yönetimi düşünmek için süre istedi. Habere göre Beşiktaş Başkanı Hasan Arat bugün yöneticileriyle toplantı yapacak. Alternatif isimlerin de gündeme gelebileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Habere göre Çaykur Rizespor maçında Serdar Topraktepe’nin takımın başında çıkma ihtimali bulunuyor.

Mircea Lucescu, Beşiktaş için kararını verdi Rumen basını duyurdu

Yazarlar