UEFA Avrupa Ligi SON DAKİKA | Okan Buruk, Sparta Prag maçının 11'ini belirledi! Sol bek kararı

SON DAKİKA | Okan Buruk, Sparta Prag maçının 11'ini belirledi! Sol bek kararı

15.02.2024 - 13:02 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-off Turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, RAMS Park'ta Çekay temsilcisi Sparta Prag'ı konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ilk 11'ini belirledi. Tecrübeli teknik adam sol bek kararını verdi.

SON DAKİKA | Okan Buruk, Sparta Prag maçının 11ini belirledi Sol bek kararı

UEFA Avrupa Ligi'nde büyük heyecan başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray, son 16 Play-off turu ilk maçında RAMS Park'ta Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı konuk edecek. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag maçının ilk 11'ini belilredi. Tecrübeli teknik adam sol bek kararını verdi.

Haberin Devamı

TUR PRİMİ 500 BİN EURO

Galatasaray’da yönetim tur için kesenin ağzını açtı. Sarı-kırmızılıların, Sparta Prag karşısında turun geçilmesi halinde toplamda500 bin euro takıma dağıtacağı öğrenildi. Başkan Dursun Özbek’in özellikle Avrupa’da başarıyı çok önemsediği bildirildi.

SON DAKİKA | Okan Buruk, Sparta Prag maçının 11ini belirledi Sol bek kararı

BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN GELİYORLAR

Cim-Bom’da Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerince mercek altına alınacak. Bazı İngiliz ve İtalyan takımlarının temsilcilerinin bu akşam Rams Park’ta oynanacak Sparta Prag karşılaşmasında, Galatasaray’ın yükselen değeri Barış Alper Yılmaz’ı izleyecekleri belirtildi. Cim-Bom’da farklı pozisyonlarda başarılı bir performans sergileyen Barış için sarı-kırmızılı yönetimin Avrupa Şampiyonası’nı bekleyeceği bildirildi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Okan Buruk, Sparta Prag maçının 11ini belirledi Sol bek kararı

ZAHA SON ANTRENMANA KATILMADI

Galatasaray, Sparta Prag hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Zaha, soğuk algınlığı nedeniyle idmana katılmadı. Yıldız futbolcu bugün maç kadrosunda olacak. Afrika Kupası nedeniyle İstanbul’a dün gelen yeni transfer Aurier ile tedavisi süren Ziyech ise salonda çalıştı.

OKAN BURUK İLK 11'İNİ BELİRLEDİ! İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag maçının ilk 11'ini belilredi. Tecrübeli teknik adamın Başakşehir maçında sahaya sürdüğü ilk 11'i Sparta Prag karşısında sahaya süreceği öğrenildi. Galatasaray'da en çok merak edilen sol bek mevkisinde Berkan Kutlu'nun görev yapması bekleniyor.

Galatasaray'ın kalede Muslera; savunmada Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Nelsson, Berkan Kutlu; orta sahada Torreira, Kerem Demirbay, Mertens; hücum hattında ise Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi ilk 11'iyle sahada yer alması bekleniyor.

SON DAKİKA | Okan Buruk, Sparta Prag maçının 11ini belirledi Sol bek kararı

Sparta Prag'ın muhtemel 11'i ise şu şekilde:

Vindahl, Sorensen (Vitik), Panak, Krejci, Preciado, Laci, Kairinen, Zeleny (Rynes), Birmancevic, Haraslin, Kuchta

KOHN LİSTEDE YOK! AURIER VE VINICIUS KADRODA

Galatasaray'da yeni transferlerden Derrick Köhn, Avrupa kadrosuna dahil edilmediği için Sparta Prag maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda ayrıca sakatlığı süren Hakim Ziyech de kadroda yer almayacak. Takımla antrenmanlara başlayan Sergio Oliveira'nın ise henüz tam olarak hazır olmaması nedeniyle bu akşam geniş kadroda yer alması beklenmiyor. Sarı-kırmızılılarda yeni transferlerde Serge Aurier ve Carlos Vinicius'un yedek kulübesinde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Okan Buruk, Sparta Prag maçının 11ini belirledi Sol bek kararı