Fenerbahçe Fenerbahçe'den ilk transfer hamlesi! 'İstanbul'da ev bakıyor'

Fenerbahçe'den ilk transfer hamlesi! 'İstanbul'da ev bakıyor'

29.12.2023 - 13:56 | Son Güncellenme:

Yılın son günlerinde Fenerbahçe'de haraketlilik yaşanıyor. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında sarı-lacivertli takımın yeni transferi hakkında bilgi verdi. Ok, kadroda olmayan yıldız ismin devre arasında ayrılacağını duyurdu.

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Nergis Aşkın ile gerçekleştirdiği canlı yayında sarı-lacivertli takımın yeni transferi hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

İşte Senad Ok'un açıklamaları:

SAMET'İN OLMAMASI TEKNİK BİR KARAR
Samet yok teknik bir karar. Zajc, Becao ve Peres ameliyat olmuştu. Tüm kadro normalde beraber giderler. Tedavileri aksamasın diye sakat oyuncuların İstanbul'da kalması kararlaştırıldı. Fred'in dönüşüyle İrfan'ın kanada geçmesini bekliyoruz.

DEVRE ARASINDA AYRILIK OLABİLİR
Benim izlenimim Samet ile alakalı bir ayrılık olabilir devre arasında. Böylesi bir finalde kadroda olmaması bunu gösteriyor.

OOSTERWOLDE İLE DEVAM EDİLECEK
Serdar Aziz mi Oosterwolde mi sorusunda ben Oosterwolde'nin devam edeceğini düşünüyorum.

İsmail hocanın genel yapısı biraz böyle. İş yaparken aşırı odaklandığı için böyle bir ruh hali, vücut dili oluyor. Okan hoca espri yapar, güler.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden ilk transfer hamlesi İstanbulda ev bakıyor

KRUNIC İSTANBUL'DA EV BAKIYOR
Krunic ile bir bilgi vereyim. Derbi sonrası bir İtalya çıkarması bekliyorum. İstanbul'a yerleşmeye yönelik bir girişimi var. Ulaşımla alakalı kim destek sağlayacak, nerede oturacak, şoförü kim olacak detayları hafif hafif geliyor.

FENERBAHÇE GALATASARAY'IN ÖNDE BASMASINI BEKLEDİ
Geçen hafta niye böyle bir oyun çıktı? Okan hoca Fenerbahçe çok ileri çıkmadı dedi. Fenerbahçeli yetkililer ise "Galatasaray'ın önde basmasını bekliyorduk, biz buradan topla çıkışta pozisyona girmeyi planladık' dediler. İki teknik adam da birbirlerini beklediler. Galatasaray'ın daha çok risk alması beklendi. Bu da maçı kilitledi. Futbolcular hep izleniyor. Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek izleniyor. Devre arasında böyle bir transferin olmasını beklemiyorum. Samet'i ayrı tutarak ayrılık beklemiyorum.

 

Yazarlar