Galatasaray Abdülkerim Bardakcı'ya İtalyan kancası! Galatasaray'a şartlarını sordu

Abdülkerim Bardakcı'ya İtalyan kancası! Galatasaray'a şartlarını sordu

16.01.2024 - 17:07 | Son Güncellenme:

Son dönemde hem Galatasaray hem de milli takımda yükselen yıldızlardan olan Abdülkerim Bardakcı transferin gözdesi haline geldi. İtalyan devi, sol ayaklı stoper arayışına girerken sarı-kırmızılı kulübe şartlar soruldu.

Abdülkerim Bardakcıya İtalyan kancası Galatasaraya şartlarını sordu

Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Son haftaların golcüsü Abdülkerim Bardakcı transferin gözdesi haline geldi. İtalyan devi, sol ayaklı stoper arayışına girerken sarı-kırmızılı kulübe şartlar soruldu.

Haberin Devamı

OKAN BURUK AÇIKLADI: ÖNCELİK SOL BEK
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçının ardından transferde önceliklerinin sol bek olduğunu açıkladı. Buruk, "Sol bek ihtiyacımız var. Barış'ı önde kullanmak istiyoruz. Orta saha ve hücuma geldiğimizde bir karar vereceğiz. Ama öncelik sol bek mevkii. Ayrılan olur mu? Ayrılma durumuna göre tabiki kararlar vereceğiz. Oyuncu satma durumu olur mu? Teklif gelir mi? Çok değerli bir kadromuz var. Birçok oyuncumuza teklif var. İlerleyen süreçte karar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

MİLAN LİSTEYE EKLEDİ
Milan, Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı'yı savunma transferi için alternatif listesine ekledi.

İtalyan basınında yer alan haberde, savunma hattında sıkıntı yaşaması sonrası Villarreal'e kiralanan Matteo Gabbia'yı geri çağıran Milan'ın, savunmanın merkezine bir takviye daha yapabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Abdülkerim Bardakcıya İtalyan kancası Galatasaraya şartlarını sordu

SOL AYAKLI STOPER İSTEĞİ
İtalyan ekibinin, stoper hattına sol ayaklı bir takviye düşündüğü ve alternatif listesindeki isimlerden birinin de Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı olduğu öne sürüldü.

MİLAN ŞARTLARINI SORDU
Milan'ın, milli stoperin şartlarıyla ilgili bir araştırma yaptığı ifade edildi. Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakcı için beklentisinin 15-20 milyon euro olduğu ve bu bedelin Milan için ödemesi zor bir bonservis bedeli olduğu iddia edildi.

Galatasaray'da bu sezon 30 maça çıkan Abdülkerim Bardakcı, 4 kez gol sevinci yaşadı. Milli stoperin Galatasaray ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.