Fenerbahçe Son dakika transfer | Fenerbahçe'ye bedelsiz geldi, 4 milyon euroya gidiyor! Acun Ilıcalı'ya çalım

Son dakika transfer | Fenerbahçe'ye bedelsiz geldi, 4 milyon euroya gidiyor! Acun Ilıcalı'ya çalım

18.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin kadrosuna bedelsiz kattığı yıldız isim için talipleri sıraya girdi. Sarı-lacivertli futbolcu için yapılan teklif 3.5 milyon strelin (4 milyon euro) oldu.

Son dakika transfer | Fenerbahçeye bedelsiz geldi, 4 milyon euroya gidiyor Acun Ilıcalıya çalım

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'in ardından transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan ayrılacak isimleri belirleyen sarı-lacivertli kulübe ciddi bir teklif geldi. İngiliz basınında çıkan habere göre teklifin değeri 4 milyon euro oldu.

Haberin Devamı

ÖNCE BONUCCI SONRA KRUNIC
Fenerbahçe, Ocak transfer dönemine hızlı başladı. Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve Konferans Ligi'nde final oynamayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Union Berlin'den ayrılan Leonardo Bonucci ile Milan'dan Rade Krunic'i renklerine bağladı.

Fenerbahçe, Bonucci'yi 6 aylığına kadrosuna katarken Rade Krunic'e satın alma opsiyonuyla kiraladı. Fenerbahçe'de Samet akaydin ve Umut Nayir'le de yollar ayrıldı. Samet akaydin satın alma opsiyonuyla Panathinaikos'a kiralanırken Umut Nayir ise Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'a kiralandı.

Son dakika transfer | Fenerbahçeye bedelsiz geldi, 4 milyon euroya gidiyor Acun Ilıcalıya çalım

KENT BEDELSİZ GELDİ, BONSERVİSLE GİDECEK
Fenerbahçe sezon başında 4 yıllık sözleşme imzaladığı Ryan Kent'i bedelsiz kadrosuna katmıştı. Sezon başında Rangers'tan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent, bu sezon 15 maçta görev aldı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan 27 yaşındaki sol kanat, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Mirror'ın geçtiği habere göre Ryan Kent'in son talibi Dinamo Zagreb oldu. Hırvat ekibinin 27 yaşındaki kanat oyuncusu için Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.

Sarı-Lacivertliler'in Ryan Kent için istediği bonservis bedeli belli oldu. Fenerbahçe yönetiminin bu transferden beklentisinin 3.5 milyon strenlin (4 milyon euro) olduğu belirtildi.

ACUN ILICALI DA DEVREDE
Kent ayrıca Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City ve Steven Gerrard'ın çalıştığı Suudi Arabistan Pro Lig takımı Al-Ettifaq'ın transfer listesinde yer alıyor.