Beşiktaş Son dakika transfer haberi - Boupendza ve Ekuban bombası! İstanbul devine geliyorlar

Son dakika transfer haberi - Boupendza ve Ekuban bombası! İstanbul devine geliyorlar

12.02.2022 - 11:37 | Son Güncellenme:

Yeni sezon için Benfica'dan Gedson Fernandes'i katarak Çaykur Rizespor'a kiralayan Beşiktaş'tan çok konuşulacak transfer hamlesi... Siyah-beyazlı kulüp, Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza ve Trabzonspor'un eski yıldızı Caleb Ekuban'ı renklerine katmak için düğmeye bastı. Beşiktaş yönetimi Ganalı kanat oyuncusu ile prensip anlaşmasına varırken, Gabonlu golcünün transferini 1 ay içinde noktalamayı hedefliyor.

Son dakika transfer haberi - Boupendza ve Ekuban bombası İstanbul devine geliyorlar

Bu sezon Süper Lig'de zirve yarışında çok gerilerde kalan ve yeni sezon için iddialı kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş yönetimi, transfer harekatına erken başladı. Siyah-beyazlılar, ara transfer döneminde Benfica'dan Gedson Fernandes'i yeni sezon için 4+1 yıllığına kadrosuna katarak ses getirdi.

Haberin Devamı

Yönetim, yabancı kontenjanı dolu olduğu için 24 yaşındaki yıldızı Çaykur Rizespor'u kiraladı. Portekizli futbolcu dün Altay-Çaykur Rizespor performansıyla göz doldurdu. Transfer taarruzuna devam eden siyah-beyazlı idareciler, Aaron Boupendza ve Caleb Ekuban için harekete geçti. 

Son dakika transfer haberi - Boupendza ve Ekuban bombası İstanbul devine geliyorlar

SÜPER LİG'E DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Geçen sezon Hatayspor'da 38 maçta 22 gol, 1 asistlik performans gösteren Boupendza, sezon başında yaklaşık 5 milyon euro karşılığında Al Arabi'ye transfer oldu. Katar'da mutlu olmadığı ileri sürülen Gabonlu yıldız Al Arabi formasıyla 15 maçta 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

SATIN ALMA OPSİYONU İLE KİRALAMA SEÇENEĞİ MASADA

Akşam'da yer alan habere göre, Beşiktaş yönetimi, Aaron Boupendza ve kulübü Al Arabi ile temaslara başladı. 25 yaşındaki forveti satın alma opsiyonu ile kiralama seçeneğini de değerlendiren Kartal, transferi 1 ay içinde bitirmek istiyor. 

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi - Boupendza ve Ekuban bombası İstanbul devine geliyorlar

CALEB EKUBAN'LA PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Cyle Larin'in sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Kanadalı oyuncu, yönetimin mukavele uzatma isteğine henüz olumlu yanıt vermedi. Sol kanada da takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Trabzonspor'dan İtalya Serie A ekibi Genoa'ya transfer olan Caleb Ekuban ile prensip anlaşmasına vardı.

KONYASPOR'UN DA GÜNDEMİNE GELDİ

Genoa ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncu İtalyan ekibi ile yollarını ayırma kararı aldı. Ara transfer döneminde İttifak Holding Konyaspor'un da gündemine gelen Ganalı kanat oyuncusu, bu sezon Serie A'da bekleneni veremedi. Ligde 20 maçta süre alan Ekuban, sadece 1 asist yapabildi. 27 yaşındaki futbolcu tek golünü İtalya Kupası'nda kaydetti.

Son dakika transfer haberi - Boupendza ve Ekuban bombası İstanbul devine geliyorlar

PJANIC'İN KALMASI İMKANSIZ GİBİ

Öte yandan İspanyol basını Beşiktaş'ta kalmak isteyen Miralem Pjanic'in maaşının sadece 3'te 1'i olan 2.5 milyon euroluk bölümün Beşiktaş tarafından ödendiğini bildirdi. Beşiktaş'ın oyuncuyu satın almak istemesi halinde 7.5 milyon euronun tamamını ödemesi gerektiği, bunun da çok karmaşık bir durum olduğu vurgulandı.

 

Yazarlar