Beşiktaş Vincenzo Montella'dan Semih Kılıçsoy kararı! Premier Lig devlerinden hamle hazırlığı

Vincenzo Montella'dan Semih Kılıçsoy kararı! Premier Lig devlerinden hamle hazırlığı

22.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırttı. 18 yaşındaki hücumcunun transferi için Premier Lig devlerinin harekete geçtiği aktarıldı. Öte yandan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın da Semih Kılıçsoy ile ilgili kararını verdiği vurgulandı.

Vincenzo Montelladan Semih Kılıçsoy kararı Premier Lig devlerinden hamle hazırlığı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy gösterdiği performansla birlikte Ada devlerini peşine taktı. 18 yaşındaki hücum oyuncusuyla ilgili A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın da karar verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Avrupa ekiplerinin durumunu yakından takip ettiği Semih Kılıçsoy için Premier Lig kulüplerinin yarıştığı aktarıldı.

Fernando Santos ve ekibinin yanı sıra, Beşiktaş yönetiminin de gelişiminden memnun olduğu genç hücumcunun, A Milli Futbol Takımı forması giymeye hazırlandığı belirtildi. Vincenzo Montella'nın Avusturya ve Macaristan ile önümüzdeki ay oynanacak maçların kadrosuna Semih Kılıçsoy'u dahil etmesinin beklendiği kaydedildi.

Vincenzo Montelladan Semih Kılıçsoy kararı Premier Lig devlerinden hamle hazırlığı

Semih Kılıçsoy'un A Milli Futbol Takımı'nda göstereceği performansın ardından değerinin katlanmasının beklendiği aktarıldı.

Semih Kılıçsoy bu sezon Beşiktaş'ta 22 karşılaşmada forma şansı buldu. 18 yaşındaki hücum oyuncusu bu süreçte 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Semih Kılıçsoy takım arkadaşlarına ise 1 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 18 yaşındaki genç oyuncunun güncel piyasa değeri 550 bin euro.

U19 Milli Takımı'nda 6 maçta şans bulan Semih Kılıçsoy, 5 kez rakip ağları sarstı.