Skorer Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Burak Elmas yeniden aday olacak mı? Açıkladı...

Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Burak Elmas yeniden aday olacak mı? Açıkladı...

31.03.2022 - 13:17 | Son Güncellenme:

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede spor dünyasının ünlü isimleri Skorer TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni spor camiasını bir araya getirdi. Geceye katılan spor dünyasının ünlü simaları, Skorer TV'den Nergis Aşkın'ın sorularına içtenlikle yanıt verdi.

Haberin Devamı

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU METE GAZOZ: ÇOK BÜYÜK BİR ÖDÜL TÖRENİ

Tokyo Olimpiyatları'nda ülkemize altın madalya kazandırarak bir ilke imza atan milli okçu Mete Gazoz, gecede iki ödül birden aldı. Gazoz Skorer'e yaptığı açıklamada "Çok büyük bir ödül töreni. Türkiye'nin sayılı ödüllerinden. Bu yüzden bugün burada olmak benim için mutluluk verici. Hayatım komple değişti ve ben de değişmesini bekliyordum ama bu kadar değişmesini de ummuyordum. Bu değişim güzel yönde oldu. Saha içinde yaptığınız bir şeyin insanlar tarafından takip edilip çocuklarına sizi rol model olarak göstermeleri çok gurur verici. O yüzden çok güzel oldu" diye konuştu.

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

MİLLİ VOLEYBOLCU İLKİN AYDIN: BU ORGANİZASYONA KATILMAK BÜYÜK GURUR

Haberin Devamı

Galatasaray HDI Sigorta formasını giyen milli voleybolcu İlkin Aydın, böyle büyük bir organizasyona katıldığı için büyük gurur duyduğunu belirterek "Gecede çok güzel bir ortam var. Play-offlardan önce bir maçımız kaldı. Tabii ki galibiyetle bitirmek istiyoruz sezonu. Galibiyetle başlarsak galibiyetle bitireceğimize inanıyorum. Hedefimiz beşincilik. Umarım beşinci bitirebiliriz. Bu sezon benim çok çalıştığım bir sezon oluyor. Çok yoruluyoruz tabi ki, maç temposu çok yoğun. Takım olarak güzel bir sezon geçiriyoruz. Hedefimize de ulaşırsak çok güzel bitecek" şeklinde görüş belirtti.

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA DENİZLİ: BU MARKA İÇİNDE ÖDÜL ALMAK, ÖDÜL VERMEK GURUR VERİCİ   

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şampiyon yaparak tarihe geçen ve son olarak Altay'ı çalıştıran teknik direktör Mustafa Denizli gecenin önemine vurgu yaptı ve ekledi: "Aşağı yukarı ödül töreninin son 30-35'inde varız. İstanbul dışındayken diğerlerinde de oy kullanıyorduk. Milliyet, Türkiye'nin klasik olan Yılın Spor Ödülü'nü düzenleyen bir marka. Bu marka içerisinde ödül almak, ödül vermek çok gurur verici. Dolayısıyla hiçbir sezon kaçırmamaya çalıştım ve kaçırmadım.

Hepsine katılmak nasip oldu. Bu akşam da başarıya layık görülen sporcuları görüp onlarla gurur duyacağız. Her futbolcu, her teknik adam en iyisini vermeye çalışıyor. Onlar da en iyisini vermeye çalıştı. Zorlu kuralarla karşılaştık. İleriye umut taşımak her zaman mümkün. Burada hem tecrübeli hem genç arkadaşlarımız var. Bazı arkadaşlarımız da yavaş yavaş ayrılıyor. son olarak Burak Yılmaz ayrıldı. Yeniler inşallah gidenleri aratmaz."

Haberin Devamı

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

GALATASARAY BAŞKANI BURAK ELMAS: G.SARAY'A HİZMET ETMEYE ÖMRÜM BOYUNCA DEVAM EDECEĞİM

Olağan Genel Kurul'da idari olarak ibra edilmeyen ve seçim kararı alan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Milliyet'in Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne ilk olarak 24 yaşında katıldığını ifade ederek "Sporcuların ödüllendirilmesi, onurlandırılması ve Türk sporcularının teşvik edilmesi için çok mühim bir tören. Bu kadar uzun zamandır devamlılığının olması da çok sevindirici bir şey. Onun için bu töreni çok önemli buluyorum, emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

'ÜYELERİMİZİN ALDIĞI KARARLARIN GEREKTİRDİKLERİNİ YAPIYORUZ'

Elmas "İleride G.Saray'da başkanlığa yeniden aday olacak mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Galatasaray genel kurul üyeleri bir karar aldı. Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'ın içinde yaşamaya, Galatasaray'ın dertleriyle dertlenmeye, Galatasaray'ın başarılarıyla sevinmeye hayatım boyunca sevinmeye devam edeceğim. Burada önemli olan Galatasaray'a hayırlı olmasıdır. Bizler üyelerimizin aldığı kararların gerektirdiklerini yapıyoruz. Biz görevde olduğumuz son saate kadar da Galatasaray'ın haklarını savunmaya, Galatasaray için en doğru olanı yapmaya, çabalamaya devam edeceğiz. Ondan sonrası üyelerin takdiridir. Umarız Galatasaray için en doğru, en hayırlı olan karar verilir. Şu an için gelecekle ilgili konuşmanın zamanı değil. Galatasaray'a hizmet etmek için koltuk sahibi olmaya gerek yok. Galatasaray'a hizmet etmeye ömrüm boyunca devam edeceğim." 

Haberin Devamı

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

DÜNYA ŞAMPİYONU MİLLİ CİMNASTİKÇİ AYŞE BEGÜM ONBAŞI: ÇOK KÖKLÜ ÖDÜL TÖRENİ

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninin çok köklü olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: "Burada bulunmak benim için çok kıymetli. Bütün paydaşlara teşekkür etmek istiyorum. Hem çok heyecanlı bir organizasyon hem de yaptığımız sporlara stop verip kendimize zaman ayırabiliyoruz. Ondan dolayı çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Çok yoğun bir sezon bizi bekliyor. İlk olarak 8-10 Nisan'da Çekya'da düzenlenecek Aeorobik Open Cup var. Sonrasında da Romanya ve Dünya Şampiyonası'yla devam edeceğiz. Bu sene Cumhuriyet tarihinde bir ilk olan Dünya Oyunları'nda triolar kategorisinde takım arkadaşlarımla birlikte ülkemizi temsil edeceğiz, bunun heyecanını yaşıyoruz. Bir yandan da Dünya Şampiyonası hazırlığı var. İnşallah bir kez daha Dünya Şampiyonu olmak için çalışıyoruz. Hedefler bunlar. Bizi izlemeye devam edin."

Haberin Devamı

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

TVF BAŞKANI MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ: VOLEYBOL CAMİASI ADINA ÇOK GURURLUYUM

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ geceye katıldığından dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek "68 yıldır aralıksız olarak devam eden Gillette Milliyet ödül töreninde olmak, temsil ettiğimiz branşın bugünlerde hep ödül alması, sürdürülebilir başarıyı devam ettirmesi ayrı bir gurur. Camiam adına federasyon başkanı olarak çok mutluyum, bir o kadar da gururluyum. Sponsor Gillette'ye, Milliyet ailesine çok teşekkür ediyoruz. Demirören ailesi Milliyet'i aldığı günden bu güne kadar aralıksız güzel bir şekilde devam ettirmesi mutluluk verici. Ben doğduğumda Milliyet Ödül Törenleri'ni bilirdim, bugün başkan olarak geldik, Milliyet Ödül Törenleri'ni görüyoruz ve içinde olmaktan da gurur duyuyoruruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

'ECZACIBAŞI'NIN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU'NU KUTLADIK'

Geçen hafta Eczacıbaşı'nın Avrupa Şampiyonluğu'nu kutladık. Halkbank finalde kötü bir şekilde şampiyonluğu kaçırdı. Mutlaka bir Türk takımının final oynadığı bir gün yaşayacağız. Bu turnuvalar bitecek, milli takım organizasyonları başlayacak. 30 Mayıs'ta Milletler Ligi'ne katılıyoruz. Son dört yılda ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük elde ettik. Umarım bu sefer de birincilikle taçlandırırız. Ardından Dünya Şampiyonası var. Erkek milli takımı 38 yıl aradan sonra dünya şampiyonasına doğrudan katılma hakkı elde etti. Bu yoğun tempoda umarım yine ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz" açıklamasını yaptı.

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

TRABZONSPOR BAŞKANI AHMET AĞAOĞLU: ESKİDEN KUPON BİRİKTİREREK KATILIRDIK

Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa koşan lider Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu şöyle konuştu: "Eskiden kupon biriktirerek katılırdık, şimdi teknoloji gelişti internet üzerinden oylama yapılıyor. Benim hatırladığım Türkiye'de anlamlı, klasikleşmiş, uzun yıllardır soluksuz devam ettiren tek organizasyon. 2006 yılında yılın spor adamı ödülünü kazanmıştım. Benim için çok anlamlıydı. Evimin en güzel köşesinde sakladığım bir ödül.

'İNŞALLAH İPİ GÖĞÜSLERİZ'

Matematiksel olarak o kupayı garantilemeden onu sahiplenmeyi doğru bulmuyorum. Sporun güzelliği sürprizle dolu olmasıdır. İnşallah sürprizlerle karşılaşmayız çünkü herkes çok emek verdi. Bu işin perde arkası var. Sadece başkanla, yönetimle, hocayla ve oyuncularla sınırlı bir başarı değil. Bunun belgeselini yaptığımız zaman emin olun Mardin'deki Trabzonlu'dan Paris'teki Trabzonlu'ya kadar uzanan çok geniş ve bir o kadar güzel hikayesi var. İnşallah ipi göğüsleriz o zaman detaylarıyla konuşuruz."

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

KONYASPOR BAŞKANI FATİH ÖZGÖKÇEN: 68 YILDIR BU GELENEĞİ DEVAM ETTİREBİLMEK ÖNEMLİ 

Yılın Gillette Gibi Hareketi Ödülü'ne layık görülen Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un ödülünü alan Başkan Fatih Özgökçen, "68 yıldır bunu devam ettirebilmek önemli bir hadise, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Konyaspor'a Yılın Gillette Gibi Hareketi Ödülü'nün verilmesi, bizim için önemli bir iş. 6 yaşındaki kızım, bu Vanspor maçındaki hadise olduğu zaman 'Baba fair-play iyilik yapmak mı?' demişti. Ben de tam anlamıyla 'iyilik yapmak' demiştim. Gerçekten bunun ödüllendirilmesi kulübümüz açısından son derece önemli.

'AMACIMIZ İKİNCİLİK HEDEFİNE ULAŞMAK'

Artık lig bitmek üzere. Amacımız 8 haftayı galibiyetle tamamlayıp ikincilik hedefine ulaşmak. Avrupa'ya gitsek de kadro yapısında mütevazılıgı elden bırakmayacağız. Çünkü maddi imkanlar ölçüsünde transfer yapmak zorundasınız. Yine de iki veya üç kulvarda yarışılacağı için kadroyu da ona göre kurmak gerekir" ifadelerini kullandı.

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

P&G TÜRKİYE VE KAFKASYA YÖNETİM KURULU BAŞKANI TURNAOĞLU:  BU SENE REKOR OY VAR 

Procter&Gamble Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu gece ile ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: "Dile kolay 68 sene olmuş. Biz de Gillette olarak 7 yıldır beraberiz. Bu sene rekor bir oy var. 5 milyon oy kullanıldı, geçen yılın iki katı. Gillette-Milliyet birlikteliği çok geniş kitlelere ulaşıyor. Geçen sene bir spor yılıydı. 2020'de Covid'ten dolayı bir sürü organizasyon 2021'e geldi. Bu sene kazananları test etmek açısından en zor sene oldu. Tarihteki en başarılı olimpiyat senemizdi. Olimpik anneler projesi devam ediyor. Biz 2017'de Tokyo Olimpiyatları için 30 sporcu ve annesine destek açıklamıştık. Bunu da daha sonra 34'e çıkardık ve bu sporcuların 29'u Tokyo'da yarıştı. 29 sporcunun 8'i madalya aldı. Bunlar arasında Mete Gazoz ve Busenaz Sürmeneli de var. Altın madalyalı sporcuların ve annelerinin de biz destekçisiydik. Şimdi iki ay içinde Paris Olimpiyatları için 35 sporcu ve annesine destek açıklayacağız ve bu sefer içinde paralimpik sporcular da olacak. Biz de tabi anneleri çocuklarının düzenli spor yaptırmasına özendirmek istiyoruz. Olimpiyata gidemeyebilirler ama düzenli spor yapan çocuk hayatta mutlaka başarılı olacaktır. Bütün annelere buradan çağrı yapmış olayım."

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU MİLLİ BOKSÖR BUSENAZ SÜRMENELİ:

Tokyo Olimpiyatları'nda altın madalya kazanarak Türk spor tarihine geçen milli boksör Busenaz Sürmeneli, Yılın Kadın Sporcusu Ödülü'ne layık görüldü. Başarılı sporcu duygularını şöyle dile getirdi: "Yılın Kadın Sporcusu olmaktan dolayı çok mutluyum. Zor günler geçirilen ülkede bu ödülü almak çok gurur verici. Bu ödülü evimin en güzel köşesine koyacağım inşallah. Çok yoğunuz, 1.5 ay sonra İstanbul'da Dünya Şampiyonası var.

'İSTANBUL'DA DÜNYA ŞAMPİYONU OLMALIYIM'

Olimpiyat Şampiyonu olarak gidiyorsan Dünya Şampiyonu olarak çıkman lazım oradan. Rakipler de buna göre hazırlanıyor. Artık rakipler 'Busenaz'ı nasıl yenerim?' diye düşünüyor. O da benim için çok zor. Psikolojik olarak daha iyi duruma gelirsek iyi olacağını düşünüyorum. Sonu güzel olacaksa sevdiklerimi de özlerim, her türlü zorluğun üstesinden gelirim diye düşünüyorum. Türkiye'de iyi rakiplerle dövüşeceğiz. 84 ülkeyle en çok katılım olan Dünya Şampiyonası olacak. Yeni rakipler, yeni sıkletler. Bakalım nasıl olacak heyecanlıyım."

Sporun Oscarları sahiplerini buldu Burak Elmas yeniden aday olacak mı Açıkladı...

 A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ANTRENÖRÜ GUIDETTİ: MUTLU VE GURURLUYUM

Tokyo Olimpiyatları'nda madalyanın eşiğinden dönen ve AXA Sigorta Yılın Antrenörü Ödülü'nü alan Giovanni Guidetti, "Bu büyük organizasyonda olmaktan dolayı çok mutluyum. Voleybolun Türkiye için çok önemli hale gelmesinden ve voleybolun bu ülkede böyle gelişim göstermesinden mutluluk ve gurur duyuyorum" dedi.