Futbol Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 17 futbolcusu belli oldu! Milli yıldız ve Süper Lig'den tanıdık isimler listede...

Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 17 futbolcusu belli oldu! Milli yıldız ve Süper Lig'den tanıdık isimler listede...

05.01.2023 - 18:26 | Son Güncellenme:

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a imza atmasının ardından tüm gözler Suudi Arabistan Ligi'ne çevrildi. Suudi Arabistan'da politika gereği son dönemde yıldız isimleri transfer eden takımların en değerli oyuncuları belli oldu. İşte Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 17 futbolcusu...

Suudi Arabistan Liginin en değerli 17 futbolcusu belli oldu Milli yıldız ve Süper Ligden tanıdık isimler listede...

Manchester United'dan şok bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo tercihini Suudi Arabistan'dan yana kullandı. 37 yaşındaki yıldız için Al Nassr dün görkemli bir imza töreni düzenledi. Suudi Arabistan'daki takımlar son dönemde çok sayıda yıldızın tercihi oldu.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 17 futbolcusunu sizler için derledik...

MOUSSA MAREGA

Al Hilal'in 31 yaşındaki Malili yıldızı Moussa Marega listede 17'nci sırada yer aldı. Tecrübeli futbolcu, Porto ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından geçtiğimiz sezon başında bonservis bedeli olmadan Al Hilal'e imza attı. Moussa Marega'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Suudi Arabistan Liginin en değerli 17 futbolcusu belli oldu Milli yıldız ve Süper Ligden tanıdık isimler listede...

VINCENT ABOUBAKAR

Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar listede 16'ncı sırada. 30 yaşındaki Kamerunlu golcünün güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Vincent Aboubakar için Al Nassr herhangi bir bonservis bedeli ödemedi.

GUSTAVO CUELLAR

Al Hilal'in Kolombiyalı orta sahası Gustavo Cuellar, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 15'inci futbolcusu olarak gösteriliyor. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro civarında. Gustavo Cuellar için Al Hilal, 2019-2020 sezonu başında 7 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

ROBIN QUAISON

Ettifaq'ın tecrübeli santraforu Robin Quaison'un güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor. İsveçli golcü geçtiğimiz sezon başında bonservis bedelsiz bir şekilde Ettifaq'a imza attı. Robin Quaison, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 14'üncü futbolcusu.

BERAT ÖZDEMİR

Trabzonspor'dan Ettifaq'a transfer olan Berat Özdemir, Suudi Arabistan Ligi'nin piyasa değeri en yüksek 13'üncü oyuncusu olarak gösteriliyor. 24 yaşındaki orta saha içim Ettifaq, 2 milyon 440 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Suudi Arabistan Liginin en değerli 17 futbolcusu belli oldu Milli yıldız ve Süper Ligden tanıdık isimler listede...

CRISTIAN GUANCA

Al Shabab'ın tecrübeli on numarası Cristian Guanca'nın güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Arjantinli futbolcu, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 12'nci futbolcusu konumunda.

GRZEGORZ KRYCHOWIAK

Suudi Arabistan ekibi Al Shabab'ın Polonyalı orta sahası Grzegorz Krychowiak'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro. 32 yaşındaki oyuncu, Rusya temsilcisi Krasnodar'dan sezon sonuna kadar kiralandı. Polonyalı oyuncu, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 11'inci oyuncusu olarak gösteriliyor.

Suudi Arabistan Liginin en değerli 17 futbolcusu belli oldu Milli yıldız ve Süper Ligden tanıdık isimler listede...

NAIM SLITI

Haberin Devamı

Ettifaq'ın Tunuslu hücumcusu Naim Saliti, Suudi Arabistan Ligi'nin en yüksek piyasa değerine sahip 10'uncu oyuncusu. Naim Sliti için Ettifaq, 2019-2020 sezonu başında 5 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Naim Sliti'nin güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

CARLOS JUNIOR

Al Shabab'ın Brezilyalı oyuncusu Carlos Junior'un güncel değeri 6 milyon euro civarında. 27 yaşındaki sağ kanat geçtiğimiz sezon başında 2 milyon 500 bin euroluk bonservis bedeli karşılığında transfer edildi. Carlos Junior, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 9'uncu oyuncusu konumunda.

IGOR CORONADA

Al Ittihad'ın Brezilyalı on numarası Igor Coronada geçtiğimiz sezon başında 10 milyon 150 bin euro karşılığında transfer edildi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Igor Coronada, Suudi Arabistan Ligi'nin en yüksek piyasa değerine sahip 8'inci futbolcu.

AARON BOUPENDZA

Süper Lig'de Hatayspor forması giydiği dönemde gol krallığı yaşayan Aaron Boupendza, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 7'nci oyuncusu. Gabonlu santrforun güncel piyasa değeri 8 milyon euro. Al Shabab, Aaron Boupendza için sezon başında 7 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan Liginin en değerli 17 futbolcusu belli oldu Milli yıldız ve Süper Ligden tanıdık isimler listede...

GHISLAIN KONAN

Al Nassr'ın 27 yaşındaki sol beki Ghislain Konan, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 6'ncı futbolcusu. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor. Al Nassr, Ghislain Konan için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi.

MICHAEL

Al Hilal'in Brezilyalı hücumcusu Michael, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 5'inci oyuncusu olarak gösteriliyor. Michael için Al Hilal geçtiğimiz sezon başında 7 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödedi. 26 yaşındaki Michael'in güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

PITY MARTINEZ

Arjantinli on numara Pity Martinez'in güncel piyasa değeri 9 milyon euro civarında. Pity Martinez, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 4'üncü oyuncusu konumunda. Pity Martinez için Al Nassr, 2020-2021 sezonu başında 16 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

MATHEUS PEREIRA

Haberin Devamı

Al Hilal'in Brezilyalı on numarası Matheus Pereira'nın güncel piyasa değeri 10 milyon euro. 26 yaşındaki oyuncu için Al Hilal geçtiğimiz sezon başında 18 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Matheus Pereira, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 3'üncü oyuncusu konumunda.

ANDERSON TALISCA

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde muhteşem bir performans sergileyen Anderson Talisca, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli 2'nci oyuncusu olarak gösteriliyor. Brezilyalı on numaranın güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak ifade ediliyor. Al Nassr, Anderson Talisca için geçtiğimiz sezon başında 8 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Suudi Arabistan Liginin en değerli 17 futbolcusu belli oldu Milli yıldız ve Süper Ligden tanıdık isimler listede...

CRISTIANO RONALDO

Al Nassr'ın yeni transferi Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi'nin en değerli oyuncusu konumunda. Al Nassr, Portekizli futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. 37 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.