Voleybol Tayland'da Filenin Sultanları'na yoğun ilgi! Oyuncaklarını yaptılar

Tayland'da Filenin Sultanları'na yoğun ilgi! Oyuncaklarını yaptılar

26.06.2023 - 12:53 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları yurt içinde yakından takip edildiği gibi yurt dışında da yakında takip ediliyor. Milletler Ligi'nin 3. ayağı için Tayland'a gelen Sultanlar, yoğun bir ilgi ile karşılaşırken Zehra Güneş ve Hande Baladın oyuncakları dikkat çekti.

Taylandda Filenin Sultanlarına yoğun ilgi Oyuncaklarını yaptılar

A Milli Kadın Voleybol Takımı 8 maçta aldığı 6 galibiyetle doludizgin yoluna devam ediyor. Filenin Sultanları'nda Milletler Ligi'nin 3. ayağında Tayland'da mücadele edecek. Sultanları havalimanı çıkışında Taylandlı hayranları karşıladı.

Haberin Devamı

ANTALYA'DA TEK MAĞLUBİYET
A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin Antalya'da düzenlenen ilk haftasında oldukça iyi bir başlangıca imza attı. Filenin Sultanları bu süreçte Güney Kore'yi 3-0, Sırbistan'ı 3-1 ve İtalya'yı 3-0'lık skorlarla geçti. A Milli Kadın Voleybol Takımı oldukça iyi bir performans sergilemesine rağmen Amerika Birleşik Devletleri'ne 3-2 mağlup olarak, Antalya etabını tamamladı.

Taylandda Filenin Sultanlarına yoğun ilgi Oyuncaklarını yaptılar

HONG KONG'DA TEK YENİLGİ
Filenin Sultanları, Hong Kong'da düzenlenen ikinci etap maçlarında da iyi bir performans sergiledi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda'ya set vermedi. Ay-Yıldızlılar diğer maçta Polonya'ya 3-0 kaybetti. Filenin Sultanları ardından oynanan müsabakalarda Kanada'yı 3-0, Dominik Cumhuriyeti'ni ise 3-1'lik skorla mağlup etti.

Haberin Devamı

Taylandda Filenin Sultanlarına yoğun ilgi Oyuncaklarını yaptılar

VARGAS VE SİMGE AKÖZ KADRODAN AYRILDI
2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Tayland kadrosu belli oldu. Vargas ve Simge Aköz kadrodan çıkarılırken yerine Gizem Örge ile Meliha Diken dahil oldu. Santarelli'nin Vargas'ı dinlendirip final etabında kadroya dahil etmesi bekleniyor.

TAYLAND'DA YOĞUN İLGİ
Filenin Sultanları, Bangkok'taki havalimanı çıkışında yoğun ilgi ile karşılandı. Asyalı taraftarlar özellikle Eda Erdem Dündar, Zehra Güneş, Hande Baladın ve Ebrar Karakurt ile fotoğraf çektirdi. Taraftarlar, Hande Baladın ve Zehra Güneş'e kendilerini tasarladıkları oyuncakları hediye etti.

Taylandda Filenin Sultanlarına yoğun ilgi Oyuncaklarını yaptılar

MAÇLAR YARIN BAŞLIYOR
2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı, yarın oynanacak Almanya – Dominik Cumhuriyeti karşılaşması ile başlıyor. 2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde mücade eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, üçüncü hafta maç programı şöyle:

28 Haziran Çarşamba / TSİ 13.00

Japonya – Türkiye

29 Haziran Perşembe / 16.30

Tayland – Türkiye

1/4

2/4

3/4

4/4

30 Haziran Cuma / 16.30

Brezilya – Türkiye

2 Haziran Pazar / 09.00

Hırvatistan – Türkiye

İŞTE TÜRKİYE'NİN KADROSU
Pasör: Cansu Özbay – Elif Şahin.

Pasör Çaprazı: Ebrar Karakurt

Smaçör: Hande Baladın – İlkin Aydın – Saliha Şahin – Meliha Diken – Derya Cebecioğlu.

Haberin Devamı

Orta Oyuncu: Aslı Kalaç – Eda Erdem – Zehra Güneş – Yasemin Güveli.

Libero: Ayça Aykaç- Gizem Örge