Magazin Tolgay Ali Arslan hayatının şokunu yaşadı! Sevinci yarım kaldı

Tolgay Ali Arslan hayatının şokunu yaşadı! Sevinci yarım kaldı

19.09.2022 - 19:15 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'nın 7'nci haftasında Udinese, Inter'le karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka ev sahibi takımın 3-1'lik galibiyetiyle tamamlandı ve Udinese haftayı üçüncü sırada tamamladı. Udinese'nin tecrübeli orta sahası Tolgay Ali Arslan bir gol atma başarısı gösterdiği Inter karşılaşmasının ardından hayatının şokunu yaşadı.

Tolgay Ali Arslan hayatının şokunu yaşadı Sevinci yarım kaldı

Udinese, İtalya Serie A'nın 7'nci haftasında Inter'i konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma Udinese'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Inter'in tek golünü 5'inci dakikada Barella kaydetti. Udinese'nin gollerini 22'nci dakikada Skriniar kendi kalesine, 84'üncü dakikada Bijol ve 90+3'te Tolgay Ali Arslan kaydetti. Inter'i mağlup eden Udinese'de Tolgay Ali Arslan'ın sevinci kısa sürdü.

Haberin Devamı

Udinese'nin 32 yaşındaki orta sahası bu sezon Serie A'da 6 müsabakada forma şansı buldu. Tolgay Ali Arslan bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Başarılı oyuncu iki müsabakaya ilk 11'de başladı. Alman asıllı futbolcu Serie A'da toplam 66 müsabakada forma şansı buldu. Tolgay Ali Arslan, Udinese formasıyla 5 gol ve 2 asist üretti.

Tolgay Ali Arslan hayatının şokunu yaşadı Sevinci yarım kaldı

DEV TAKIMLARDA OYNADI

SC Grün-Weiß Paderborn altyapısında futbola başlayan Tolgay Ali Arslan daha sonra Borussia Dortmund'un alt yaş takımlarında oynadı. Tolgay Ali Arslan bir sezonluk Aachen dönemi sonrasında Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giydi. Fenerbahçe, Tolgay Ali Arslan için Beşiktaş'a 3 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

EVİNE HIRSIZ GİRDİ

Çizme basınından TGR'de yer alan haberde; Inter'in Udinese'ye konuk olduğu müsabaka sırasında şoke eden bir olay yaşandığı kaydedildi. Udinese forması giyen Tolgay Ali Arslan'ın evinin soyulduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Tolgay Ali Arslan hayatının şokunu yaşadı Sevinci yarım kaldı

Tolgay Ali Arslan'ın takım arkadaşlarıyla birlikte kutlama yaptıktan sonra eve dönmesinin ardından hırsızlık olayını öğrendiği belirtildi. 32 yaşındaki oyuncunun evinden altın takılarla birlikte, 12 bin euro ve iki dizüstü bilgisayarın çalındığı kaydedildi. İtalya polisinin güvenlik kameralarını incelemeye aldığı ve soruşturmanın başladığı belirtildi.