Fenerbahçe Tottenham'dan Fenerbahçe'ye transfer! 62 milyon euroluk yıldız gündemde

Tottenham'dan Fenerbahçe'ye transfer! 62 milyon euroluk yıldız gündemde

19.06.2023 - 19:06 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon trnasfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, iddialı bir kadro kurmak için harekete geçti. Sarı-lacivertli kurmaylar, Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen 62 milyon euroluk yıldız futbolcuyu gündemine aldı.

Tottenhamdan Fenerbahçeye transfer 62 milyon euroluk yıldız gündemde

Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Kadroya yıldız futbolcu takviye etmek isteyen sarı-lacivertli ekip, Tottenham'ın 62 milyon euroluk yıldız futbolcunu listesine aldı.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Sezon başında takımın başına Portekizli teknik adam Jorge Jesus geçmişti. Tecrübeli çalıştırıcının sözleşmesi Başakşehir maçı ile sona erdi. Fenerbahçe kurmayları, en kısa sürede takımın başına deneyimli bir ismi getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Tottenhamdan Fenerbahçeye transfer 62 milyon euroluk yıldız gündemde

İRFAN CAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Sarı-Lacivertliler sezon başında 500 bin Euro bedelle Göztepe'den kiraladığı İrfan Can Eğribayat'ın satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı. Fenerbahçe bu transfer için İzmir ekibine 1.2 milyon Euro ödeyecek.

SEZONUN İLK TRANSFERİ RYAN KENT

Son olarak Türkiye Kupasını müzesine götüren ve Fenerbahçe sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Sarı-lacivertli ekip son olarak Rangers forması giyen ve sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kalan Ryan Kent'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı

Tottenhamdan Fenerbahçeye transfer 62 milyon euroluk yıldız gündemde

NDOMBELE TAKİBE ALINDI

Fenerbahçe, gelecek sezon için orta sahaya Tottenham forması giyen Tanguy Ndombele düşünüyor. İngiliz basınından Football London'dan yer alan habere göre, Fransız futbolcunun Napoli ile kiralık sözleşmesini tamamlamasının ardından Tottenham'a geri döneceği belirtildi. Tottenham'da yeni teknik direktör Ange Postecoglou'nun, yeni sezon öncesi Ndombele'yi değerlendireceği kaydedildi.

Ancak oyuncunun Tottenham'da kalmamasına karar verilmesi durumunda Fenerbahçe'nin hamle yapmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

DİĞER RAKİP NAPOLİ

Habarin detayında Ndombele için Napoli'nin de devrede olduğu belirtildi. 26 yaşındaki oyuncuyu geçen sezon kiralık olarak kadrosuna katan İtalyan ekibinin, başarılı orta sahayı yeniden kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

SATILMASI İÇİN DOĞRU ZAMAN

Tanguy Ndombele'nin Tottenham'da daha önce birkaç teknik adam tarafından vazgeçilen bir isim olduğu hatırlatıldı. 26 yaşındaki futbolcunun, İngiliz ekibinde sözleşmesinin son 2 yılına geldiği ve yine gözden çıkartılması durumunda satılması için doğru zamanın olduğu belirtildi.

Tottenhamdan Fenerbahçeye transfer 62 milyon euroluk yıldız gündemde

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Napoli'de kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi sona eren Tanguy Ndombele, Serie A ekibi ile bu sezon 40 resmi maça çıktı. Fransız futbolcu söz konusu maçlarda 2 gol atarken, 1 kez de asist performansı sergiledi.

Haberin Devamı

TOTTENHAM 62 MİLYON EURO ÖDEDİ

Premier Lig ekiplerinden Tottenham, 2019 yazında Tanguy Ndombele'yi Lyon'dan 62 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı.

Tottenhamdan Fenerbahçeye transfer 62 milyon euroluk yıldız gündemde