Fenerbahçe Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Arda Güler'den İsmail Yüksek'in paylaşımına yanıt! 'İşte budur'

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Arda Güler'den İsmail Yüksek'in paylaşımına yanıt! 'İşte budur'

18.03.2024 - 08:46 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldiği mücadelenin ardından çıkan olaylar maçın önüne geçerken Real Madrid forması giyen Arda Güler, İsmail Yüksek'in paylaşımına yanıt verdi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Arda Gülerden İsmail Yüksekin paylaşımına yanıt İşte budur

Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadele sarı-lacivertlilerin 3-2’lik zaferiyle sona erdi.

Haberin Devamı

Maçın ardından sarı-lacivertli futbolcuların galibiyet sevinci sırasında Trabzonspor taraftarlarının sahaya girmesiyle arbede yaşandı ve saha bir anda karıştı.

Trabzonspor taraftarlarının sahaya indiği anlarda çok sayıda futbolcunun da fiziksel müdahalede bulunduğu ve fiziksel müdahaleye maruz kaldığı gözlemlendi.

İSMAİL YÜKSEK PAYLAŞTI 

Olaylı maçın ardından İsmail Yüksek maçta sahaya atılan bir meşaleyi tuttuğu fotoğrafla birlikte 'Ne büyük gurur Fenerbahçeli olmak!' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.

ARDA GÜLER'DEN YANIT

Real Madrid forması giyen Milli yıldız Arda Güler, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından İsmail Yüksek'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma yanıt verdi. 

Arda Güler, "İşte budur!" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Arda Gülerden İsmail Yüksekin paylaşımına yanıt İşte budur

 

Yazarlar