Trabzonspor Trabzonspor her konuda anlaşma sağladı! Mendy imzaya geliyor

Trabzonspor her konuda anlaşma sağladı! Mendy imzaya geliyor

05.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Angers kulübünün ardından 23 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusuyla da her konuda anlaşma sağladı. Batista Mendy sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere kısa süre içinde Türkiye’ye gelecek.

Trabzonspor her konuda anlaşma sağladı Mendy imzaya geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor uzun süredir peşinde olduğu Batista Mendy’yi resmen kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

MADDİ KONULARDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Bordo-mavililer, Fransız kulübü Angers’in ardından 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Mendy ile de anlaşma sağladı. Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın kadrosunda görmek istediği 1,91 boyundaki başarılı oyuncuyla maddi konularda el sıkışıldığı ve transferin artık imzaya kaldığı aktarıldı.

TÜRKİYE'YE GELECEK

Buna göre Batista Mendy sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere birkaç gün içinde Türkiye’ye gelecek. Genç futbolcu yapılacak son görüşmelerin ardından kendisini bordo-mavili renklere bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak. Batista Mendy, Nantes altyapısından yetişirken 2021’de Angers’e transfer oldu.

Ligue1’de geçen sezon tam 35 karşılaşmaya çıkan, 3 kez de Fransa Kupası’nda forma giyen genç futbolcu, orta sahada özellikle defansif performansıyla dikkat çekiyor. Güçlü fiziğiyle ikili mücadelelerde ve hava toplarında rakiplerine üstünlük sağlayabilen Mendy bu sezon Ligue2’de 3 maçta görev yaptı. Gine asıllı olan Batista Mendy, Fransa U-19 Milli Takımı’nda 4 maça çıkarken 1 gol attı.

Haberin Devamı

Yazarlar