Trabzonspor Trabzonspor'a Arjantinli maestro! Yönetim harekete geçti

Trabzonspor'a Arjantinli maestro! Yönetim harekete geçti

08.04.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların yıldız futbolcuya kanca attığı öğrenildi. Bordo-mavililerde kurmayların transferi hızlıca sonuçlandırmak istediği aktarıldı.

Trabzonspora Arjantinli maestro Yönetim harekete geçti

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeyi planlayan bordo-mavililerin sezon sonunda boşa çıkacak Arjantinli yıldızla ilgilendiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Avrupa'dan çok sayıda talibi bulunan yıldız futbolcu için Trabzonspor kurmaylarının hızlı davranmayı planladığı belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor, Sevilla forması giyen Erik Lamela'nın peşine düştü.

Bordo-mavililerin sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcu için elini çabuk tutmak istediği öğrenildi. Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Erik Lamela'nın birçok Avrupa ekibinin radarında olduğu aktarıldı.

Erik Lamela bu sezon Sevilla'da 16 karşılaşmada forma şansı buldu. 32 yaşındaki hücum oyuncusu bu müsabakalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Erik Lamela takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Erik Lamela'nın Sevilla ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Haberin Devamı

River Plate altyapısında futbola başlayan Erik Lamela daha sonra Roma ve Tottenham'da oynadı. Sevilla'nın 2021-2022 sezonu başında bedelsiz transfer ettiği Erik Lamela için toplam 47 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

32 yaşındaki Erik Lamela, Arjantin Milli Takımı'nın formasını 25 mücadelede giydi. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar