Trabzonspor Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı!

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı!

20.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da önceki gün Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ‘Sebebimi bilmiyorum, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu’ açıklamasının ardından yönetim de son kararını verdi ve iki futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Trabzonsporda Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı

Yapılan açıklama şöyle: “Yönetim Kurulumuz; Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır.”

Haberin Devamı

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor’da bu sezon en son maçına 23 Aralık’ta çıktı. Toplamda ligde 16 maçta bin 119 dakika sahada kalırken, 6 asist yaptı, gol atamadı. Ömür kupada oynanan Çorum maçında da 27 dakika şans buldu.

Kasımpaşa’da yaşadığı gol krallığının ardından geçen sezon Trabzonspor’a gelen ama bir türlü bekleneni veremeyen tecrübeli forvet, bu sezon ise iyice gözden düşmüştü. Bozok sadece Süper Lig’de 4 maçta 263 dakika forma giyerken skor katkısı veremedi.

"HERKES GERÇEĞİ BİLİYOR"

Umut Bozok’un kadro dışı kalmasının ardından menajeri Olivier Davo açıklamalarda bulundu. Yağız Sabuncuoğlu’na konuşan Davo, “Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın açıklamasından sonra konuşmaktan başka şansım kalmadı. Umut, Bjelica takımdan ayrıldığından beri hiçbir maçta forma giymedi. Yapılan açıklamayı cidden anlamadım çünkü kulüpteki herkes gerçeği biliyor. Sebepsiz yere kadro dışı kalması gerçekten şaşırtıcı” ifadelerini kullandı.