Trabzonspor Trabzonspor’da düğmeye basıldı! İşte ayrılacak isimler

Trabzonspor’da düğmeye basıldı! İşte ayrılacak isimler

21.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, futbolcular Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yakalanan çıkışı sürdürmek için çalışırken, yönetim ise ara transfer için düğmeye bastı.

Trabzonspor’da düğmeye basıldı İşte ayrılacak isimler

Tecrübeli çalıştırıcıya ikinci devrede daha alternatifli bir kadro vermek isteyen idareciler bu kez erken davranmak istiyor.

Haberin Devamı

Fırtına’da gelenler kadar, gidenler de olacak. Trabzonspor formasıyla bir türlü beklentileri karşılayamayan ve yedek kulübesine mahkum olan Umut Bozok’a herhangi bir teklif gelmesi halinde yönetim futbolcuya izin verecek. Mehmet Can’ın gelişiyle forma şansı bulmakta zorlanan Larssen de talip çıkarsa gönderilecek. Bordo-mavili yönetim gereken hamleleri erkenden gerçekleştirerek gelecek isimlerin uyum sorununu da en aza indirmek istiyor.

Öte yandan bu sezon sakatlıklarla boğuşan Trezeguet’nin milli takımdaki performansı Trabzonspor’u sevindirdi. Cibuti ve Sierra Leone maçlarında üç kez ağları havalandıran tecrübeli futbolcu eski günlerine geri dönüş sinyali verdi. Bordo-mavili takımda Süper Lig’de 9 maçta 406 dakika şans bulurken, gol atamadı, sadece bir asistte kaldı.

Haberin Devamı