Trabzonspor Trabzonspor'da kadro sancısı

Trabzonspor'da kadro sancısı

06.07.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karadeniz ekibi; takımdan ayrılan, kampa katılmayan ve sakat oyuncular nedeniyle Slovenya’da ideal çalışma ortamını bulamadı.

Trabzonsporda kadro sancısı

Yeni sezona Slovenya’da hazırlanan Trabzonspor’da eksik oyuncular nedeniyle Teknik Direktör Ünal Karaman kadro sıkıntısı yaşıyor.

Haberin Devamı

Okay Yokuşlu ve Matus Bero gibi farklı takımlara transfer olan, sözleşmeleri biterek takımdan ayrılan, henüz kampa katılmayan ve sakatlıkları bulunan oyuncu sayısının fazla olması Ünal Karaman’ı zorluyor. 26 kişilik kadroyla Slovenya’ya giden bordo-mavili takım dört kaleciyle birlikte toplam 21 futbolcuyla idman yapıyor.

İzinsiz olarak kampa katılmayan Esteban ve Dünya Kupası’nda Nijerya forması giydiği için ekstra izin verilen Onazi’nin yanı sıra sakatlığı bulunan Castillo, tedavileri süren Kamil Ahmet ve Burak Yılmaz antrenmanlarda yer almıyor. Jose Sosa ve Batuhan Artaslan da hafif sakatlıkları yüzünden çalışmaların tamamına katılamadı.

Durica, Hubocan ve Uğur Demirok’un takımdan ayrılması özellikle savunma hattında krize neden oluyor. Karadeniz ekibinin kamp kadrosunda Mustafa Akbaş ile genç isim Hüseyin Türkmen dışında stoper bulunmuyor.

Haberin Devamı

Bu arada Trabzonspor’da birkaç gün içerisinde transfer hareketliliğinin başlayacağı belirtildi. Yönetimin ilk etapta takıma stoper takviyesi yapacağı ifade edildi.

El Duhail ile maç

Slovenya’daki hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdüren Trabzonspor’un yeni sezon öncesi dördüncü hazırlık maçını Katar ekibi El Duhail ile oynayacağı açıklandı. Katar Ligi şampiyonu olan El Duhail ile Avusturya’da yapılacak karşılaşmanın 23 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00’de başlayacağı ve Trabzonspor’un YouTube kanalından canlı yayınlanacağı duyuruldu.

Gençler imzaladı

Trabzonspor, altyapısından yetişen 6 genç oyuncuyla profesyonel sözleşme yaptı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Behlül Aydın, Kerem Baykuş, Serkan Asan, Safa Kınalı, Furkan Ödemiş ve Tayyip Ebrar Cumur’un beşer yıllık sözleşmeye imza attıkları bildirildi.

Trabzonsporda kadro sancısı

Yazarlar