Trabzonspor Trabzonspor'da yaprak dökümü! Abdullah Avcı'dan 6 ayrılık talebi

Trabzonspor'da yaprak dökümü! Abdullah Avcı'dan 6 ayrılık talebi

18.12.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği 6 oyuncuyla yolların ayrılması kararını yönetime ilettiği aktarıldı.

Trabzonsporda yaprak dökümü Abdullah Avcıdan 6 ayrılık talebi

Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın ardından göreve getirilen Abdullah Avcı neşteri vurdu. Bordo-mavililerde kadroda düşünülmeyen futbolcularla ilgili raporunu hazırlayan Abdullah Avcı'nın 6 oyuncunun ayrılmasını talep ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Nenad Bjelica'nın sezon başında takıma getirdiği Filip Benkovic ve Joaquin Fernandez'in sözleşmesinin feshedilmesinin talep edildiği aktarıldı. Abdullah Avcı'nın takımda düşünmediği Umut Bozok ile Dimitrios Kourbelis için gelecek kiralama tekliflerinin değerlendirilmesini istediği belirtildi.

Bordo-mavililerde Jens Stryger Larsen'in kendisine takım bulmasının beklendiği kaydedildi. Öte yandan Enis Bardhi'nin de menajeriyle görüşüldüğü ve teklif gelmesi halinde kolaylık sağlanacağı vurgulandı.

BENKOVIC 9 MAÇTA OYNADI, FERNANDEZ SÜRE ALMADI

Filip Benkovic bu sezon Trabzonspor formasını 9 maçta giydi ve 1 gol sevinci yaşadı. Joaquin Fernandez ise henüz resmi maçlarda forma şansı bulamadı. Bordo-mavililerin sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Dimitrios Kourbelis ise bu sezon 5 resmi müsabakada süre aldı.

Haberin Devamı

Paul Onuachu ve Enis Destan'ın formda performansı sonrası yedek kulübesine hapsolan Umut Bozok ise bu sezon 4 maçta oynadı. 27 yaşındaki santrfor için Süper Lig'den taliplerin bulunduğu ancak Fransa'ya geri dönmek istediği kaydedildi.

Bordo-mavililerde kendisinden takım bulması istenilen Jens Stryger Larsen ise bu sezon 13 maçta forma şansı buldu. Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği Enis Bardhi, 13 müsabakada oynarken 2 gol ve 2 asist üretti.