Trabzonspor Trabzonspor'da yeni slogan: Mutluluğa kurşun sıkma!

Trabzonspor'da yeni slogan: Mutluluğa kurşun sıkma!

28.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta olan Trabzonspor, kutlamalarda silahla ateş açılmaması için yürütülen ‘Mutluluğa kurşun sıkma’ kampanyasına, içerisinde bordo mavili camiayla özdeşleşen vefat etmiş isimlerin de temsili olarak canlandırıldığı videoyla dikkati çekti.

Trabzonsporda yeni slogan: Mutluluğa kurşun sıkma

Antalyaspor maçı öncesi şampiyonluğu garantilemeye yaklaşan Trabzonspor’da bir yandan erken kutlama heyecanı sürerken, diğer yanda da kutlamalarda ateş açılmamasına vurgu yapılıyor. Farkındalık oluşturup, kampanyaya destek veren Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunarak, mutluluğa kurşun sıkma kampanyasına yeniden dikkati çekti. İçerisinde bordo-mavili camiayla özdeşleşen vefat etmiş isimlerin de temsili olarak canlandırıldığı video, paylaşıldığı sosyal medyada ilgi gördü.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un izleyenleri duygulandıran paylaşımına da, “Dozer Cemil, Eren Bülbül, Kazım Koyuncu, Mustafa Çelik, Nazmiye Nine, Özkan Sümer ve daha niceleri... Şampiyonluk kutlamalarında aramızda olmayanları saygıyla anıyor, yanımızda olanlara coşkuyla sarılıyoruz. #MutluluğaKurşunSıkma” notunu düştü.



Hakan Çalhanoğlu’nun 2021-22 sezonundan en iyi anlar