Beşiktaş Trabzonspor'dan Beşiktaş'a! Transfer için Şenol Güneş görüştü, ikna etti

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a! Transfer için Şenol Güneş görüştü, ikna etti

11.05.2023 - 18:40 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda gündemine Trabzonspor'un yıldızını aldığı iddia edildi. Şenol Güneş'in transfer konusunda başarılı futbolcuyla görüştüğü ve ikna ettiği kaydedildi.

Trabzonspordan Beşiktaşa Transfer için Şenol Güneş görüştü, ikna etti

Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda iç transfer görüşmelerinin yanı sıra kadroda eksik görülen pozisyonlar için de harekete geçildiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın bu doğrultuda gündemine Trabzonspor'un yıldızını aldığı öne sürüldü. Şenol Güneş'in bu transfer için düğmeye bastığı ve başarılı futbolcuyu gelecek sezon adına ikna ettiği belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MASUAKU'NUN BONSERVİSİ ALINDI

Siyah-beyazlılarda gelecek sezon adına ilk iç transfer hamlesi kısa süre önce geldi. Beşiktaş'ta sezon başında West Ham United'dan kiralanan Arthur Masuaku'nun bonservisi alındı. Siyah-beyazlılar, Demokratik Kongolu sol bekin transferi için Premier Lig ekibine 2 milyon euro ödedi.

Trabzonspordan Beşiktaşa Transfer için Şenol Güneş görüştü, ikna etti

YUSUF YAZICI'YI GÜNEŞ İKNA ETTİ

Beşiktaş'ın daha sezon bitmeden sürpriz bir transfer için girişimlere başladığı ortaya çıktı. Takvim'in haberine göre; Trabzonspor'da kiralık oynayan Yusuf Yazıcı ile görüşmelerde bulunan Şenol Güneş, milli futbolcuyu Beşiktaş'a gelmeye razı etti.

Haberin Devamı

Tecrübeli hocanın ısrarı karşısında ikna olan Yazıcı'nın CSKA Moskova'ya gitmekten vazgeçtiği ve önümüzdeki sezon siyah-beyazlı formayı giymeye hazırlandığı öğrenildi. Siyah-beyazlı yöneticilerin Yazıcı'nın bonservisini elinde bulunduran Lille'le görüştüğü ve Fransız ekibine iki ayrı teklif yaptığı ortaya çıktı.

Trabzonspordan Beşiktaşa Transfer için Şenol Güneş görüştü, ikna etti

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ KABUL EDİLMEDİ

Siyah-beyazlıların, Lille kulübüne ilk teklifi; 1 milyon euro bir yıllık kiralama bedeli ve 6 milyon euro bonservis opsiyonu şeklinde olurken, ikinci teklifte 4 milyon 500 bin euroya yıldız oyuncunun direkt bonservisi istendi. Beşiktaş'ın yaptığı 4 milyon 500 bin euroluk bonservis teklifinin reddedildiği ancak Fransız ekibi Lille'in sezon sonunda Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesi biteceği için kiralama teklifine de sıcak bakmadığı belirtildi.

Lille cephesi, Beşiktaş'ın bonservis teklifini yükseltmesini beklerken ve aynı zamanda CSKA Moskova ile de görüşme halinde. Trabzonspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu, bu sezon 20 maçta süre aldı. 26 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 5 gol attı ve 1 asist yaptı.