Trabzonspor Trabzonspor'dan dev transfer hamlesi! Teklif sunuldu

Trabzonspor'dan dev transfer hamlesi! Teklif sunuldu

13.09.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Nicolas Pepe transferiyle birlikte Avrupa'da adından söz ettiren Trabzonspor'dan çarpıcı bir hamle daha geldi. Bordo-mavililerin dünyaca ünlü orta saha için resmi teklifini sunduğu aktarıldı.

Trabzonspordan dev transfer hamlesi Teklif sunuldu

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor transfer döneminin son günlerinde çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren bordo-mavililerin yeni bir bomba patlatmaya hazırlandığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Karadeniz devinin, tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçtiği vurgulandı. Trabzonspor'un tecrübeli futbolcuya resmi teklifini sunduğu belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ONUACHU KİRALANDI

Trabzonspor forvet hattını Paul Onuachu ile güçlendirdi. Southampton forması giyen Nijeryalı santrfor sezon sonuna kadar kiralandı. Bordo-mavililer, tecrübeli forvet için 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödedi.

PEPE BEDELSİZ GELDİ

Bordo-mavililerin dikkat çeken bir diğer hamlesi Nicolas Pepe oldu. Arsenal ile sözleşmesini fesheden tecrübeli oyuncuyla anlaşma sağlandı. 28 yaşındaki yıldız için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Nicolas Pepe ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Trabzonspordan dev transfer hamlesi Teklif sunuldu

THIAGO HAMLESİ

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor, Liverpool forması giyen Thiago Alcantara için harekete geçti. Bordo-mavililerin başarılı orta sahayı kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdığı iddia edildi.

Liverpool'da düzenli olarak forma giyemeyen Thiago'nun sürekli şans bulabileceği bir takımda forma giymek istediği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun Avrupa ve Suudi Arabistan'da transfer döneminin kapanması nedeniyle seçeneklerinin azaldığı kaydedildi.

Trabzonspordan dev transfer hamlesi Teklif sunuldu

Trabzonspor'dan Nicolas Pepe transferinde olduğu gibi Thiago'ya da imza parası ve yıllık ücret önerisinde bulunduğu belirtildi.

32 yaşındaki orta saha bu sezon Liverpool'da forma şansı bulamadı. Premier Lig deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek İspanyol yıldızın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Barcelona altyapısında futbola başlayan Thiago Alcantara daha sonra Bayern Münih ve Liverpool formaları giydi. İspanya Milli Takımı'nda 46 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 2 gol sevinci yaşadı. Thiago Alcantara daha önce şu başarılara imza attı:

2 - UEFA Şampiyonlar Ligi
2 - FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası
7 - Bundesliga
4 - La Liga
1 - FA Cup
2 - İspanya Kral Kupası
3 - Almanya Süper Kupası
3 - İspanya Süper Kupası
1 - İngiltere Lig Kupası
1 - İngiltere Süper Kupası
2 - U21 Avrupa Şampiyonası
1 - U17 Avrupa Şampiyonası