Trabzonspor Trabzonspor'dan orta sahaya 20'lik yıldız! Transfer için ciddi adımlar atıldı

Trabzonspor'dan orta sahaya 20'lik yıldız! Transfer için ciddi adımlar atıldı

26.07.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in devlerinden Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Bordo-mavililerin, orta saha kurgusuna 20 yaşındaki genç yıldızı dahil etmek istediği öne sürüldü. Karadeniz ekibinin, başarılı futbolcu için yapılan pazarlıklarda son aşamaya geldiği aktarıldı.

Trabzonspordan orta sahaya 20lik yıldız Transfer için ciddi adımlar atıldı

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'da transferler konusunda çalışmalar yeniden hız kazandı. Karadeniz devinin orta saha kurgusuna yapılacak takviye konusunda geri sayıma geçtiği belirtildi. Bordo-mavililerin pazarlıklarda geri sayıma geçtiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor ile genç oyuncu arasındaki anlaşmanın an meselesi olduğu ifade edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ÇOK SAYIDA AYRILIK YAŞANDI

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın gelecek sezon takımda düşünmediği oyuncularla yollar ayrıldı. Flavio, Suudi Arabistan ekibi Al-Taawoun'a kiralandı. Abdulkadir Parmak, Sivasspor'un yolunu tuttu. Montasser Lahtimi ise 100 bin euroluk bedelle Wydad AC'ye kiralandı.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz, Marc Barta ve Taha Altıkardeş takımdan ayrılan diğer isimler oldu.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Onuralp Çevikkan, Göktan Gürpüz ve Tonio Teklic gibi genç isimleri kadrosuna dahil eden Trabzonspor, yeni yıldızını Danimarka'da buldu. Bordo-mavililerin uzun süredir temas halinde olduğu Tochi Chukwuani transferinde son aşamada olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da izleme ekibinin önerdiği Tochi Chukwuani için teknik direktör Nenad Bjelica'nın da onay verdiği aktarıldı. 20 yaşındaki orta sahanın kulübüyle yapılan pazarlıklarda ciddi aşama kaydedildiği vurgulandı.

Orta sahanın merkezinde 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapan Tochi chukwuani'nin hem fiziksel gücü hem de teknik kapasitesiyle öne çıktığı belirtildi. Genç oyuncunun çift yönlü oyununun dikkat çektiği kaydedildi.

Trabzonspordan orta sahaya 20lik yıldız Transfer için ciddi adımlar atıldı

AĞIR HASTALIK GEÇİRDİ

Covid-19 pandemisi sürecinde hastalığı ağır geçiren Tochi Chukwuani'nin Hellas Verona için girdiği sağlık kontrollerinden geçemediği hatırladıldı. Bordo-mavililerin kadrosuna katmak istediği genç oyuncunun Covid-19 pandemisi nedeniyle kalp ritminde bozukluk olduğu vurgulanmıştı. Nordsjaelland'dan Lyngby BK'ya transfer olan Danimarkalı oyuncu, geride kalan sezonda bir sağlık problemi yaşamadan düzenli olarak forma şansı buldu.

Trabzonspor'un Tochi Chukwuani'nin detaylı sağlık raporlarını istediği fakat bununla da yetinmeyip, imzalar atılmadan oyuncuya geniş kapsamlı bir sağlık kontrolü yapacağı belirtildi. Danimarkalı futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Tecrübeli orta sahanın güncel piyasa değeri 400 bin euro.

 

Yazarlar