Trabzonspor Trabzonsporlu taraftarlar Taksim'e akın etti

Trabzonsporlu taraftarlar Taksim'e akın etti

01.05.2022 - 00:22 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da taraftarlar, şampiyonluğu Taksim Meydanı'nda coşkuyla kutladı.

Süper Lig'in 35'inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile kendi sahasında 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da şampiyonluk coşkusu doyasıya yaşandı. Bordo-mavili taraftarlar mutluluğunu Taksim Meydanı'nda da yaşarken, meşaleler ve bayraklarıyla şampiyonluğu kutladı. Bir grup taraftar, meydanda havai fişek de patlattı. 

Haberin Devamı

Trabzonsporlu taraftarlar Taksime akın etti

İZMİR'DE BÜYÜK SEVİNÇ
Bordo-mavili futbolseverler İzmir'de zaferi büyük bir coşkuyla kutladı. Antalyaspor karşılaşmasını Cumhuriyet Meydanı'nda izleyen taraftarlar maç bitiminde ortalığı karnaval alanına çevirdi. Tam 38 yıl sonra gelen şampiyonluğun coşkusunu doyasıya yaşayan Trabzonsporlu taraftarlar tezahüratlarla ortalığı inletti. Maç biter bitmez meşaleler yakan futbolseverler tulum eşliğinde müzik gösterileri yaptı. Ardından horon çekip kolbastı oynayan taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

Taraftarlardan Kenan Yılmaz tarifi zor bir mutluluk yaşadığını belirterek, "Bugünleri çok bekledik ve çok özledik. Allahı'ma şükür yüzümüz güldü. Bize her yer Trabzon" dedi.

Özcan Sağlam, hak ettikleri bir şampiyonluğu aldıklarını belirterek, "Yıllarca bekledik, takımımıza inandık. Bu sene bu coşkuyu yaşıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Ama bu yetmez devamı gelecek" diye konuşurken, Gamze Şükür ise, "Hepimiz çok mutluyuz ve gururluyuz. Sonuna kadar hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu" cümlelerini kurdu. Cumhuriyet Meydanı'nda şampiyonluğu kutlayan Trabzonsporlular, İzmir caddelerinde de uzun araç konvoyları oluşturdu.

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ'DA HORON OYNADILAR, TOZU DUMANA KATTILAR
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karadeniz Mahallesindeki bordo-mavili taraftarlar kentin sahil dolgu alanına indi. Ellerindeki meşaleler ve Trabzonspor bayraklarıyla sahilde toplanan taraftar, burada horon oynayarak şampiyonluk hasretini doyasıya çıkardı.
Zaman zaman birden çok meşalenin yakıldığı şampiyonluk kutlamalarında Trabzonspor taraftarı adeta sahil alanı ateşe verdi. Meşalelerin yakılmasıyla ortalık toz duman kaplarken, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri karadan güvenlik önlemleri alırken, deniz polisi ekipleri de botla denizde güvenlik önlemleri aldı.
Bordo-mavililer, en son 1983-1984 sezonunda şampiyon olurken, tam 38 yıl aradan sonra taraftarına şampiyon olma sevinci yaşattı. Tekirdağ’daki Trabzonspor taraftarı gece geç saatlere kadar şampiyon olmanın sevincini kutladı.

ORDU'DA COŞKU
Bordo-mavili taraftarlar, Trabzonspor - Antalyaspor maçı öncesi Trabzonsporlular Derneği’ni doldurarak maçı burada izledi. Maç sırasında gergin anlar yaşayan taraftar, şampiyonluk şarkıları söyleyerek büyük coşku yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte dışarıya çıkan taraftarlar, adeta bayram havası yaşadı.
Dernek önünde meşaleler yakıp, horon çekerek şampiyonluğu kutlayan taraftarlar, sonrasında ise konvoy ile şehir turu attı. Ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan kalabalık taraftar gurubu, burada havai fişek ve meşaleler eşliğinde şampiyonluğu kutladı.
Taraftarlar, uzun yıllarıdır şampiyonluk beklediklerini, hak ettikleri şampiyonluğu aldıklarını ve Ramazan bayramı ile şampiyonluk sevinci ile çifte bayram yaşadıklarını belirttiler.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR VAN'DA SOKAĞA İNDİ
Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği öncülüğünde maç öncesi Trabzonspor taraftarları bir kafede bir araya geldi. Heyecanlı geçen müsabakanın 2-2 bitmesiyle 1 puan alan Trabzonspor'un 38 yıllık hasreti son buldu. Şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor taraftarları Van sokaklarına indi. Taraftar slogan eşliğinde Soydan Kavşağından Beşyol Meydanı'na yürüyüşe geçti. Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olası bir provokasyona karşı merkezde tedbirlerini artırdı

Haberin Devamı