Trabzonspor Trabzonspor'un dev golcüsü Onuachu durdurulamıyor! Kulüp tarihine geçti

Trabzonspor'un dev golcüsü Onuachu durdurulamıyor! Kulüp tarihine geçti

30.09.2023 - 18:28 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili takımın Southampton'dan kiraladığı Nijeryalı golcü Süper Lig'e şimdiden mührünü vurdu. Pendikspor ağlarını da havalandıran 2.01'lik forvet, kulüp tarihine geçti.

Trabzonsporun dev golcüsü Onuachu durdurulamıyor Kulüp tarihine geçti

Trendyol Süper Lig'de Paul Onuachu fırtınası esiyor... Bordo-mavili takımın kiralık olarak Southampton'dan transfer ettiği Nijeryalı golcü dikkat çeken performansıyla sezona şimdiden damgasını vurdu. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Karadeniz ekibi konuk ettiği Pendikspor'u 2-1 yenerek moral bulurken, Papara Park'ta oynanan müsabakayı az sayıda Trabzonsporlu taraftar takip etti. Hatayspor yenilgisi sonrası tribündeki büyük boşluklar göze çarptı. Taraftarlar, maç öncesi futbolcuları tribünlere çağırırken, tezahüratlarla da takımlarına destek oldu.

HATAYSPOR MAÇINDA 1 GOL, 1 ASİST

İlk resmi maçında Beşiktaş ağlarını havalandıran 2.01'lik forvet, Hatayspor'la oynanan erteleme karşılaşmasında gol atarken, 1 de Edin Visca'ya asist yaptı. 

Trabzonsporun dev golcüsü Onuachu durdurulamıyor Kulüp tarihine geçti


KULÜP TARİHİNE ADINI YAZDIRDI

Pendikspor sınavında da ağları sallayan Onuachu kulüp tarihine geçti. Gol sayısını 3'e çıkaran yıldız forvet, Opta'nın verilerine göre, 2007-2008 sonrası dönemde forma giydiği ilk 3 Süper Lig maçında da gol atan ilk Trabzonspor oyuncusu oldu.

Haberin Devamı

BAKASETAS'TAN DA BİR İLK

Serbest vuruştan Trabzonspor'un ikinci golünü atan Bakasetas da bir ilke imza attı. Yunan yıldız, bu sezon Süper Lig'de iki frikik golü atan tek oyuncu oldu.

Trabzonsporun dev golcüsü Onuachu durdurulamıyor Kulüp tarihine geçti