1.Lig Transferde Emre Mor sürprizi! 1. Lig'e gidiyor, resmi girişimler başladı

Transferde Emre Mor sürprizi! 1. Lig'e gidiyor, resmi girişimler başladı

16.01.2024 - 08:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Emre Mor ile yollar ayrılıyor. Milli futbolcunun yeni takımı için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Transferde Emre Mor sürprizi 1. Lige gidiyor, resmi girişimler başladı

Ara transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile giren Fenerbahçe de ayrılıklar da yaşanıyor. Samet Akaydin sonrası sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulmakta zorlanan Emre Mor'la da yollar ayrılabilir. 

Haberin Devamı

1. LİG SÜRPRİZİ 

Süper Lig'e yükselme hedefiyle ara transfer döneminde kadrosuna takviyelerde bulunmak için harekete geçen Eyüpspor'dan flaş bir hamle geldiği ortaya çıktı. Arda Turan'ın raporu doğrultusunda hareket eden İstanbul ekibinin, Fenerbahçe'nin milli yıldızını gündemine aldığı iddia edildi.

Eyüpspor'da Arda Turan'ın raporu sonrası, Fenerbahçeli yıldız için resmi girişimde bulunulduğu belirtildi. Ajansspor'un haberine göre; Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın Fenerbahçe'den Emre Mor'un transferi için yönetime rapor sunduğu kaydedildi.

Arda Turan'ın transferi çok istediği, bunun üzerine Eyüpspor'un Emre Mor için resmi girişimde bulunduğu vurgulandı.

BAŞAKŞEHİR DE TAKİPTE

Emre Mor için Eyüpspor'un yanı sıra Rams Başakşehir'in de devrede olduğu belirtilmişti. 26 yaşındaki kanat oyuncusu için Başakşehir'in girişimlere başladığı aktarılmıştı.

Haberin Devamı

Emre Mor'un anıldığı bir diğer kulüp olan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu böyle bir düşüncelerinin olmadığını dile getirmişti. Emre Belözoğlu açıklamasında, "Emre Mor ve Miha Zajc gündemimizde yok. Ancak Fenerbahçe’den bazı oyuncularla ilgili beklentimiz var. Onların yaptığı transferlere göre süreç ilerleyebilir" ifadelerini kullanmıştı.

Eyüpspor ve Başakşehir'in peşinde olduğu Emre Mor bu sezon Fenerbahçe'de 4 maçta şans buldu. 26 yaşındaki kanat oyuncusu bu süreçte toplam 40 dakika süre aldı.

Emre Mor'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 15 maça çıkan Emre Mor, 1 gol sevinci yaşadı.

Lyngby altyapısında yetişen Emre Mor daha sonra Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük'te oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Emre Mor'un bonservisi için 2 milyon euro ödedi.