Beşiktaş Trezeguet, İstanbul devine! El sıkıştılar

Trezeguet, İstanbul devine! El sıkıştılar

03.06.2022 - 10:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi, bonservisi Aston Villa'da bulunan Mısırlı yıldızla anlaşmaya vardı. İngiliz kulübünün verdiği yıllık 3.1 milyon euronun yarısı ödenerek transferin gerçekleşeceği öğrenildi.

Trezeguet, İstanbul devine El sıkıştılar

Trezeguet, İstanbul'da kalıyor. Bonservisi Aston Villa'da bulunan yıldız futbolcu, Ocak ayı transfer döneminde Medipol Başakşehir'e kiralık olarak gelmişti. 13 Süper Lig maçında boy gösteren 27 yaşındaki futbolcu, 6 gol atarken, 4 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Trezeguet, İstanbul devine El sıkıştılar

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTİYOR

Premier Lig ekibiyle sözleşmesi 2023 yılında sona eren Trezeguet ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; sözleşmesi biten Cyle Larin'le yolları ayırması beklenen ve Nkoudou'nun sık sık sakatlanması nedeniyle ileri 3'lünün soluna takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Trezeguet'le görüşmelere başladı.   

KAZANCI, YILDIZ OYUNCUYLA ANLAŞTI

Sportif direktör Ceyhun Kazancı ilk olarak Trezeguet ile anlaşmaya vardı. Başakşehir'de tekrar forma giymek istemeyen 27 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş için istekli olduğu öğrenildi. Trezeguet'nin, Aston Villa'dan kazandığı 3.1 milyon euronun yarısının ödenmesi konusunda da anlaşmaya varıldı. Yönetim ayrıca kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonunun da bulunması için ısrarcı. Aston Villa'nın opsiyonu 8 milyon euro olarak belirlemek istediği öğrenildi. İki kulübün bu konuda pazarlıkları devam ederken, olumlu geçen görüşmeler sebebiyle Trezeguet'nin Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı