UEFA Avrupa Ligi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu!

24.02.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Avrupa'nın en büyük iki ve üç numaralı organizasyonları olan UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu play-off maçları tamamlandı. Temsilcimiz Trabzonspor, bu turda organizasyona veda etti. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Liginde Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehirin muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu play-off müsabakaları tamamlandı. Temsilcimiz Trabzonspor, İsviçre temsilcisi Basel'e bu turda elendi ve Avrupa kupalarına veda etti.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizin muhtemel rakipleri netlik kazandı. İşte Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri!

3 TEMSİLCİMİZ SERİ BAŞI

İsviçre'nin Nyon kentindeki kura çekiminde temsilcilerimiz Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor seri başı olarak kurada yer alacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak adını doğrudan son 16 turuna yazdıran temsilcimiz Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. İşte UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri:

- Manchester United (İngiltere)
- Juventus (İtalya)
- Sevilla (İspanya)
- Roma (İtalya)
- Union Berlin (Almanya)
- Sporting Lizbon (Portekiz)
- Bayer Leverkusen (Almanya)
- Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

Haberin Devamı

SİVASSPOR'UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sivasspor kura çekiminde seri başı olacak. Kırmızı-beyazlıların muhtemel rakipleri şu şekilde:

- Anderlecht (Belçika)
- Lazio (İtalya)
- Sheriff (Moldova)
- AEK Larnaca (Güney Kıbrıs)
- Basel (İsviçre)
- Fiorentina (İtalya)
- Lech Poznan (Polonya)
- Gent - Karabağ (Belçika)

BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde muhteşem bir performans gösteren ve grubunu lider tamamlayan Başakşehir de Sivasspor gibi UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimine seri başı olarak katılacak. Turuncu-lacivertlilerin kura çekimindeki rakipleri şu şekilde:

- Anderlecht (Belçika)
- Lazio (İtalya)
- Sheriff (Moldova)
- AEK Larnaca (Güney Kıbrıs)
- Basel (İsviçre)
- Fiorentina (İtalya)
- Lech Poznan (Polonya)
- Gent - Karabağ (Belçika)

KURA ÇEKİMİ BUGÜN

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. Temsilcilerimizin rakipleri çekilen kuralarla netlik kazanacak. UEFA Avrupa Ligi kura çekimi 14.00'te, UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ise 15.00'te başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu maçları heyecanı 9 ile 16 Mart tarihlerinde yaşanacak. Son 16 turunda rakiplerini eleme başarısı gösteren takımlar; 13 ve 20 Nisan'da çeyrek final maçlarında sahada yer alacak.

Haberin Devamı

Yazarlar