Trabzonspor Uğurcan Çakır için transfer teklifi! İşte Trabzonspor'un bonservis beklentisi...

Uğurcan Çakır için transfer teklifi! İşte Trabzonspor'un bonservis beklentisi...

20.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da tüm gözler gelecek ve gidecek oyunculara çevrildi. Bordo-mavililerde, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak sezon öncesinde Uğurcan Çakır'ın durumu henüz netlik kazanmadı. Portekiz basını, tecrübeli file bekçisinin Avrupa devi tarafından istendiğini yazdı. Öte yandan Uğurcan Çakır için Trabzonspor'un beklediği bonservis bedeli de belli oldu. İşte detaylar...

Uğurcan Çakır için transfer teklifi İşte Trabzonsporun bonservis beklentisi...

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Bordo-mavililerde geleceği belirsizliğini koruyan isimler arasında yer alan Uğurcan Çakır'a dev bir talip çıktı. Karadeniz devinin Uğurcan Çakır için istediği bonservis bedeli netlik kazandı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

PUCHACZ, NWAKAEME, ABDURRAHİM AYRILDI! ABDULKADİR YOLCU

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun bitmesinin ardından Trabzonspor'da ayrılıklar da yaşandı. Bordo-mavililerde devre arasında Union Berlin'den kiralanan Tymoteusz Puchacz, Bundesliga temsilcisine geri döndü. Sözleşmeleri sona eren Anthony Nwakaeme ve Abdurrahim Dursun'la yeni anlaşma imzalanmadı. Öte yandan Abdulkadir Parmak'a yeni sezon planlamasında olmadığı iletildi.

DENSWİL'İN BONSERVİSİ ALINDI! LARSEN BEDELSİZ GELDİ

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi takıma iki tecrübeli isim dahil edildi. Bordo-mavililer, Bologna'dan kiralanan Stefano Denswil'in bonservisini aldı. Öte yandan Jens Stryger Larsen'le de anlaşma sağlandı. 31 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sona erdiği için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.

Haberin Devamı

Uğurcan Çakır için transfer teklifi İşte Trabzonsporun bonservis beklentisi...

GENÇ TAKVİYELER YAPILDI

Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında gelecek sezon iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Karadeniz devinde takıma iki genç oyuncu takviyesi yapıldı. Kasımpaşa'dan Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat bonservisleriyle birlikte transfer edildi. Trabzonspor hem Eren Elmalı hem de Doğucan Haspolat'la 5'er yıllık sözleşme imzaladı.

ŞAMPİYONLUKTA BAŞROL OYNADI

Trabzonspor altyapısına küçük yaşta transfer olan Uğurcan Çakır, bordo-mavililerin vazgeçilmez ismi oldu. Karadeniz ekibinde geçtiğimiz sezon 43 maça çıkan 26 yaşındaki file bekçisi kazanılan şampiyonlukta başrol oynadı. Uğurcan Çakır geçtiğimiz sezon tam 13 müsabakada kalesini gole kapattı. 26 yaşındaki yıldız kaleci A Milli Futbol Takımı'nda eldivenleri devraldı ve şu ana kadar 20 mücadelede şans buldu.

Uğurcan Çakır için transfer teklifi İşte Trabzonsporun bonservis beklentisi...

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Avrupa kulüplerinin durumunu yakından takip ettiği Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor'la olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. 26 yaşındaki eldivenin güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.

Çekmeköyspor'da kariyerine başlayan Uğurcan Çakır daha sonra Yamanspor ve 1461 Trabzon formaları da giydi. Tecrübeli file bekçisi 2015-2016 sezonundan bu yana Trabzonspor'da A takıma yükselme başarısı gösterdi.

Uğurcan Çakır için transfer teklifi İşte Trabzonsporun bonservis beklentisi...

UĞURCAN'IN ABİSİNDEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Bordo-mavili takımın vazgeçilmez oyuncusu ve kaptanı hakkında Necdet Çakır kısa bir süre önce açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki eldivenin abisi ve menajerliğini üstlenen Necdet Çakır açıklamasında, "Uğurcan'ın bonservisi 10-15 milyon euro arası. Daha üstü olmaz" dedi. Necdet Çakır bunun sebebi olarak daha önce Türkiye'den herhangi bir kalecinin yüksek bedelle Avrupa'ya transfer olmaması olarak gösterdi.

BENFİCA İDDİASI

Portekiz'in en ünlü spor gazetelerinden A Bola, Uğurcan Çakır'la ilgili flaş bir habere imza attı. 26 yaşındaki file bekçisi için Benfica'nın devrede olduğu belirtildi. Portekiz devinin takımdan ayrılması gündemde olan Odysseas Vlachodimos'u satıp Uğurcan Çakır'ı kadroya dahil etmek istediğinden bahsedildi.

Uğurcan Çakır için transfer teklifi İşte Trabzonsporun bonservis beklentisi...

MONACO VE MARSİLYA DA DEVREDE

Uğurcan Çakır için Benfica'nın yanı sıra Avrupa'dan iki takımın daha devrede olduğu kaydedildi. A Bola, 26 yaşındaki file bekçisi için Fransa Ligue 1 ekipleri Monaco ve Marsilya'nın da ilgisinin olduğundan bahsetti.

15 MİLYON EURO

Haberin Devamı

Portekiz basınında yer alan ve ses getiren haberde Uğurcan Çakır için Trabzonspor'un istediği bonservis bedeli de yazıldı. Tecrübeli futbolcu için bordo-mavililerin 15 milyon euroluk transfer teklifine sıcak bakabileceği kaydedildi.

Uğurcan Çakır için transfer teklifi İşte Trabzonsporun bonservis beklentisi...

Öte yandan Uğurcan Çakır'ın Portekiz ile Türkiye arasındaki 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off maçında A Milli Futbol Takımı'nın kalesinde olduğu haberin detaylarında yer aldı.

Salah'ın inanılmaz 2021-22 sezonu

Yazarlar