Fenerbahçe Valbuena'dan olay Aziz Yıldırım itirafı: Ali Koç daha iyi başkan!

Valbuena'dan olay Aziz Yıldırım itirafı: Ali Koç daha iyi başkan!

30.01.2024 - 13:16 | Son Güncellenme:

2017-2019 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten Fransız futbolcu Mathieu Valbuena, yıllar sonra suskunluğunu bozdu. Kariyerini Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol'da sürdüren 39 yaşındaki oyuncu Aziz Yıldırım, Ali Koç ve Fenerbahçe günleri hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Valbuenadan olay Aziz Yıldırım itirafı: Ali Koç daha iyi başkan

Fenerbahçe'de geçirdiği 2 sezonda taraftarın gönlüne taht kuran Mathieu Valbuena, yıllar sonra suskunluğunu bozdu.Fanatik'e açıklamalarda bulunan Fransız futbolcu, sarı-lacivertli ekipteki günleri hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARNESİ

2017 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertliler'deki 2 yılının ardından Olympiacos'un yolunu tutmuştu. Yunan ekibinde 4 sene geçiren tecrübeli futbolcu, sezon başında Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol'a transfer olmuştu. Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertli ekipte geçirdiği 2 sezonda toplam 71 resmi müsabakaya çıkmıştı. Fransız futbolcu söz konusu maçlarda 12 kez rakip fileleri sarsmayı başarmış ve takım arkadaşlarına da 24 kez gol pası vermişti.

Valbuenadan olay Aziz Yıldırım itirafı: Ali Koç daha iyi başkan

İŞTE VALBUENA'NIN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mathieu Valbuena'nın açıklamaları şu şekilde:

- Fenerbahçe ile ilgili ne söylemek istersin?

"Öncelikle şunu söyleyebilirim ki Fenerbahçe'de çok mutluydum. Çünkü çok iyi biliyordum ki o dönemde taraftarlar beni seviyordu. Muhteşem bir stadyum ve inanılmaz bir taraftar topluluğu vardı."

Haberin Devamı

- Futboldan emekli olduğun zaman Fenerbahçe'de görev almak ister misin?

"Şu anda tam olarak Fenerbahçe'de çalışabileceğimi kestiremiyorum. Futbolu çok seviyorum ve oynayabildiğim kadar devam etmek istiyorum. Aynı zamanda futbol için iyi bir kondisyona sahip olduğumu düşüyorum. Gelecekte neler olacağını hep birlikte göreceğiz..."

Valbuenadan olay Aziz Yıldırım itirafı: Ali Koç daha iyi başkan

- Fenerbahçe taraftarı hakkında ne söylemek istersin?

"Eğer Fenerbahçe taraftarı hakkında bir şey söylemem gerekirse, verdikleri muhteşem destekten dolayı teşekkür ederim. Bana göre Fenerbahçe taraftarı, Avrupa'nın hatta dünyanın en iyi taraftarıdır. Gerçekten bu şekilde düşünüyorum. Ben Türkiye'ye geldiğim ilk günümden son günüme kadar onlar hep benim arkamda oldular ve hep beni desteklediler. Bu benim için çok değerliydi ve gerçekten muhteşem bir histi."

- Fenerbahçe'nin maçlarını takip ediyor musun?

"Her zaman Fenerbahçe maçlarını takip etmeye çalışıyorum. Ayrıca orada çok fazla arkadaşım var."

Valbuenadan olay Aziz Yıldırım itirafı: Ali Koç daha iyi başkan

ALİ KOÇ VE AZİZ YILDIRIM İTİRAFI

- İki Başkan ile çalışma fırsatı buldun. Aziz Yıldırım ve Ali Koç hakkında neler söylemek istersin?

"Hem Ali Koç'u ve hem de Aziz Yıldırım'ı çok iyi tanıyorum. Bence Ali Koç çok daha iyi bir başkan. Çünkü Aziz Yıldırım ile bir yıl çalışabildim. Tabi Aziz Yıldırım'ı da seviyorum fakat Ali Koç'un yeri farklı. Ali Koç'un Fenerbahçe'ye Başkan olduğu dönemde çok fazla zorluklar vardı ve çok fazla olaylar meydana geldi. O dönemlerde Ali Koç ile dışarıda da iki kez görüşme fırsatı buldum. O anlar da benim için oldukça değerliydi."

Haberin Devamı

Valbuenadan olay Aziz Yıldırım itirafı: Ali Koç daha iyi başkan