Dünyadan Futbol Vitor Pereira'dan olay sözler: Ailem her şeyden önemli! Beni bağışlayın

Vitor Pereira'dan olay sözler: Ailem her şeyden önemli! Beni bağışlayın

23.10.2022 - 09:52 | Son Güncellenme:

Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira, Santos'u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereiradan olay sözler: Ailem her şeyden önemli Beni bağışlayın

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya Serie A ekiplerinden Corinthians'a geçen Portekizli teknik adam Vitor Pereira, 1-0 kazandıkları Santos maçının ardından takımda kalıp kalmayacağı sorularına netlik kazandırdı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

BREZİLYA'DA PEREIRA KARARI

Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians'ta, teknik direktör Vitor Pereira için karar verildi.

Brezilya basınında yer alan haberde Corinthians'ın, sözleşmesi Aralık 2022'de bitecek Portekizli teknik adamla yola devam etmek istediği ve bir yıllık yeni sözleşme imzalamak istediği belirtildi. Kulüp başkanı Duilio Monteiro Alves, Pereira için yaptığı açıklamada, sözleşme uzatmak istediklerini doğruladı ve, "Corinthians, Vitor'un kalmasını istiyor. O da bunu biliyor. Acele etmeden oturup onunla konuşacağız" dedi.

Öte yandan Pereira'nın Corinthians ile yeni sözleşme konusunda kararsız olduğu ifade edildi. 54 yaşındaki teknik adamın kayınvalidesinin hastalığı nedeniyle ülkesi Portekiz'den çıkamadığı, bu nedenle Pereira'nın Brezilya'da kalması durumunda ailesiyle çok az vakit geçireceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Şu ana kadar Corinthians ile 56 maça çıkan Pereira, maç başına 1,64 puan ortalaması yakaladı. Deneyimli teknik adam ayrıca, takımı Brezilya Kupası'nda final oynattı.

Vitor Pereiradan olay sözler: Ailem her şeyden önemli Beni bağışlayın

VITOR PEREIRA'DAN OLAY AÇIKLAMALAR

Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira, Santos ile oynanılan karşılaşma sonrası takımda kalıp kalmayacağı konusuna açıklık getirdi. Vitor Pereira basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Vitor Pereira'nın o sözleri;

"Takımda kalmam hakkında başkanla konuştum. Bazı şeyleri tartışıyoruz ama konuşuacak olan ve kararı verecek olan kendisi. Buraya gelip devam edip etmeyeceğini söylemesi gereken teknik direktör. Henüz net bir karar verilmedi sadece görüşmelerin başında olduğumuzu söyleyebilirim. Başkan neler olacağını çoktan anladı. Öyle hissediyorum..."

"AİLE BENİM İÇİN HER ŞEY"

"Aile meselesi benim için çok önemli, mutlu olabilmek için ailemi yüz üstü bırakamam. Kalırsam, iyi olduklarını hissetmeliyim. Eğer hissetmiyorsam, beni bağışlayın. Bu durum basit bir durum değil, ağır bir durumdur."

Vitor Pereiradan olay sözler: Ailem her şeyden önemli Beni bağışlayın

"HER ZAMAN KONUŞURUM"

"Unvanlar için savaşmamıza izin veren iddialı bir proje yaratmaya hevesli olan Duilio, Alessandro ve Roberto ile her zaman konuşurum. Kulüp, takımı daha güçlü hale getirmek, büyümeye ve şampiyonluklar için savaşmaya devam etmek için iki, üç veya dört oyuncuyu kadroya katma arzusunda. Tehlikede olan ciddi bir aile meselesi, burada kalıp hayatımı anlatmayacağım. Bu ciddi bir soru, burada iyi olup olmayacağını hissetmeliyim. İyi değillerse burada kalmaya değmez çünkü bedenen ve ruhen kalmayacağım. Bencil hissedeceğim. Ben öyle değilim, çevremdeki insanlara bakıcıyım, aile ailedir. Koç olmak harika bir şey ama aile geride kaldı. Son 12 yılda çocuklarımı görmedim, büyümelerini izlemedim, insanların anlayamadığı bir durum. Hayatlarının bir aşamasını tamamen kaçırdım."

Haberin Devamı

Yazarlar