Hatayspor Volkan Demirel önderliğindeki Hatayspor, İstanbul'a geldi

Volkan Demirel önderliğindeki Hatayspor, İstanbul'a geldi

07.02.2023 - 23:59 | Son Güncellenme:

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremler spor camiasını da oldukça etkilemişti. Depremin en çok yıkıcı etki yarattığı şehirlerden Hatay'da bulunan Hatayspor bugün İstanbul'a geldi.

Volkan Demirel önderliğindeki Hatayspor, İstanbula geldi

Kahramanmaraş merkezli biri 7.7 ve diğeri 7.6 olarak ölçülebilen şiddetli depremlerle ülkece felaketi yaşadık. 10 ile hissedilen ancak tüm yurdu yasa boğan afet binlerce vatandaşımızı aramızdan alırken, spor camiasını da oldukça etkiledi.

Haberin Devamı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde Hatayspor'un birçok oyuncusu enkazdan kurtarılmıştı.

Enkaz altında olan Hatayspor'un sportif direktörü Taner Savut'u arama çalışmaları sürüyor..

VOLKAN DEMİREL GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yurdun büyük bölümünden hissedildi. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı yayında gözyaşlarına engel olamadı.

Volkan Demirel önderliğindeki Hatayspor, İstanbula geldi

'ŞU AN BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYORUM'

Fanatik'te yer alan habere göre Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'da futbolcular ve teknik ekip İstanbul'a geldi.

Hatay'da yaptığı canlı yayınla yardım isteyen, kendi imkan ve çabalarıyla depremzedelere yardımcı olan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı. Başarılı hoca, havalimanında soruları yanıtsız bırakırken, "Şu an bir şey söylemek istemiyorum ama iki üç güne detaylı konuşacağım" dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Uzun yıllar Fenerbahçe'nin kalesini koruyup, kaptanlığını yapan ve Sarı-Lacivertliler'in efsanesi olan Volkan Demirel için Kanarya'dan da bir paylaşım geldi. Fenerbahçe, Volkan hocanın, İstanbul Havalimanı'ndaki görüntüsünü paylaşarak, "Hatay’ımızın sesi oldun, mücadelen hepimize umut oldu ve olmaya devam ediyor Kaptan" ifadelerine yer verdi.

Volkan Demirel önderliğindeki Hatayspor, İstanbula geldi

Yazarlar