Karagümrükspor Volkan Demirel'i Caner Erkin yıktı! Maça VAR damgası

Volkan Demirel'i Caner Erkin yıktı! Maça VAR damgası

15.10.2022 - 16:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fatih Karagümrük evinde Atakaş Hatayspor'u 3-0 mağlup etti. Volkan Demirel'in serisinin sona erdiği mücadeleye Caner Erkin damga vurdu. Karagümrük Teknik Direktörü Pirlo ise uzun süre sonra gelen galibiyetle rahat nefes aldı.

Volkan Demireli Caner Erkin yıktı Maça VAR damgası

Süper Lig'de Fatih Karagümrük evinde Atakaş Hatayspor'u konuk etti. Volkan Demirel ile çıkış yakalayan Hatayspor deplasmandan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Mücadeleye ise Volkan Demirel'in hem eski takım arkadaşı hem de eski öğrencisi Caner Erkin damga vurdu. Karagümrük Teknik Direktörü Pirlo ise uzun süre sonra gelen galibiyetle rahat nefes aldı.

Haberin Devamı

DEMİREL İLE 2'DE 2 YAPMIŞTI
6 maçta 1 beraberlik, 5 mağlubiyet alması sonrası Serkan Özbalta ile yollarını ayıran ve takımın başına Volkan Demirel'i getirdi. Güney ekibi, Sivas deplasmanından sonra evinde Alanyaspor’u tek gol golle yıktı. Genç teknik adam muhteşem bir başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz hafta Sivasspor galibiyetiyle ilk 3 puanını alan Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, üst üste ikinci galibiyetini Alanyaspor karşısında elde etti. Akdeniz ekibini 1-0'la geçen Hatay, iç sahada da ilk kez kazandı.

Volkan Demireli Caner Erkin yıktı Maça VAR damgası

PIRLO'DAN 3 DEĞİŞİKLİK
Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, son oynadıkları Fenerbahçe maçının 11’ ine göre kadroda 3 değişik ile sahaya çıktı. İtalyan teknik adam; Salih Dursun, Shukurov ve Ebrima Colley’in yerine Caulker, Lawrence ve Kerim Frei’i maç kadrosunda sahaya sürdü. Kırmızı-siyahlılar, Hatayspor karşısına şu 11 ile çıktı:

Haberin Devamı

“Viviano, Biraschi, Caulker, Dresevic, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Ozdoev, Lawrence, Kerim Frei, Kouassi, Fabio Borini”

HATAY ATTI, VAR İPTAL ETTİ
Hatayspor 26. dakikada Rayane Aabid ile öne geçti. Gol sonrası VAR devreye girdi. Ağlara giden top VAR ikazı sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

CAULKER ATTI
Mücadelenin 36. dakikasında Karagümrük'te Steven Caulker 36. dakikada ağları sarstı. Bu golle ev sahibi 36. dakikada öne geçti.

Öte yandan eski Fenerbahçeli Steven Caulker, Volkan Demirel'in sarı-lacivertli kulüpte yardımcı antrenörlük yaptığı dönemde forma giymişti

Volkan Demireli Caner Erkin yıktı Maça VAR damgası

ERCE'DEN HATA
Karagümrük'ün ikinci golünde Borini'nin şutunda kaleci Erce'nin hatası dikkat çekti. Yıldız futbolcunun 45+3. dakikadaki şutu sert olmamasına rağmen kalecinin bacak arasından geçti. Mücadelenin ilk yarısı 2-0 Karagümrük üstünlüğüyle sona erdi.

CANER'DEN 2 ASİST BİRDEN
Caner Erkin, Atakaş Hatayspor karşısında yaptığı 2 asistle birlikte bu sezon Süper Lig'deki 6. asistine imza attı. Bu durumda Caner asist krallığında zirveye yükseldi.

Volkan Demireli Caner Erkin yıktı Maça VAR damgası

HATAY YİNE VAR'A TAKILDI
Hatayspor 75. dakikada Aabid ile farkı 1'e indirdi. VAR'dan hakeme potansiyel ofsayt için uyarı geldi. Volkan Bayarslan, VAR'da pozisyonu tekrar izledi ve Hatayspor'un golünü iptal etti. Hatayspor'un maçtaki iki golü VAR'ın devreye girmesiyle iptal edildi.

Haberin Devamı

VOLKAN DEMİREL'DEN PEANLTI TEPKİSİ
86. dakikada Caner Erkin'in kendi ceza sahası içinde elle oynadığını düşünen Volkan Demirel hakeme itirazda bulundu. Yedek kulübesinden bağıran Demirel 'Hocam elle oynadı' dedi. Bu itirazların ardından Hakem Bayarslan, Hatayspor teknik direktörüne sarı kart gösterdi.

DIAGNE PENLATIDAN ATTI
Mücadelenin son dakikalarında ise Fatih Karagümrük penaltı atışı yakaladı. Topun başına gelen Diagne 90+7. dakikada topu ağlara gönderdi ve skoru tayin etti.

PİRLO NEFES ALDI
Sezon başında tüm dünya futbolunun dikkatini çeken bir kararla Fatih Karagümrük'ün başına geçen Andrea Pirlo, Süper Lig'de 5 hafta sonra kazandı. Pirlo'nun çalıştırdığı Karagümrük, bu süreç içerisinde 13 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde ise 16 gol gördü.

Yazarlar