Galatasaray Wanda Nara'dan İcardi için Galatasaray açıklaması! Tarih verdi

Wanda Nara'dan İcardi için Galatasaray açıklaması! Tarih verdi

27.08.2022 - 12:34 | Son Güncellenme:

Dries Mertens, Lucas Torreira ve Haris Seferovic gibi yıldızları kadrosuna katan Galatasaray forvet konusunda Mauro Icardi için görüşmelerini sürdürüyor. PSG'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arjantinli yıldız ile ilgili menajeri ve eşi Wanda Nara'dan Galatasaray açıklaması geldi.

Wanda Naradan İcardi için Galatasaray açıklaması Tarih verdi

Sarı-kırmızılılarda üst üste gelen transfer hamleleri sonrası forvet takviyesine ağrılık verdi. Fransız devi PSG'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mauro Icardi ile ilgili menajeri ve eşi Wanda Nara'dan Galatasaray açıklaması geldi.

Haberin Devamı

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Okan Buruk'la birlikte şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Galatasaray transfer politikasında yıldız isimlere yöneldi. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte kadrosuna önemli yıldızları dahil etti. Süper Lig devi, Lucas Torreira, Dries Mertens, Fredrik Midtsjö, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı, Leo Dubois, Kazımcan Karataş ve Haris Seferovic gibi yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendirdi.

PSG'DEN AYRILACAK
Sarı-kırmızılı kulüp gözünü golcü transferine çevirdi. Paris Saint Germain'den kesin olarak ayrılması beklenen Mauro Icardi oldu. Paris Saint Germain cephesi, Arjantinli futbolcuya başka takımlarla transfer görüşmesi yapması için izin verdi.

EŞİ NARA İSTANBUL'A GELMİŞTİ
Fransız basını geçtiğimiz hafta flaş iddialar ortaya atmıştı. Paris Saint Germain'den ayrılması beklenen Mauro Icardi'nin menajerliğini üstlenen Wanda Nara'nın İstanbul'a geldiği belirtilmişti. Wanda Nara'nın İstanbul'a hayran kaldığı ve Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı ifade edilmişti.

Haberin Devamı

Wanda Naradan İcardi için Galatasaray açıklaması Tarih verdi

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK
29 yaşındaki santrforun Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Arjantin Milli Takımı'nın formasını 8 kez giyen Mauro Icardi'nin güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösteriliyor.

WANDA NARA: YA GALATASARAY YA SEVİLLA
Katılacağı televizyon programı için Arjantin’e giden Wanda Nara, Basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TNT Sports'un haberine göre Wanda Nara transferle ilgili olarak “Mauro Icardi, kariyerine Sevilla veya Galatasaray'da devam edebilir. Hangi takıma gideceğine Icardi karar verecek. 31 Ağustos’a kadar vaktimiz var. " açıklamasında bulundu.

'KARAR VERECEK O'
"Mauro'ya tavsiyede bulunabilir, ona fikir verebilirim. Ancak, önünde sonunda transfer için karar verecek kişi Mauro'dur."

MAAŞININ YÜZDE 40'INI ÖDEYECEK
İtalyan basınında Galatasaray'ın Icardi'nin aldığı yıllık 8 milyon euronun yüzde 40'ını ödemek istediğini PSG'ye ilettiği kaydedilirken bu teklif üzerinden pazarlıkların sürdüğü ifade edilmişti. Arjantinli yıldızın maaşının yüzde 40'ı 3.2 milyon euroya denk geliyor. Galatasaray'ın Icardi'nin satın alma opsiyonunu da görüşmelere dahil ettiği ve konuyla ilgili temasların sürdüğü aktarıldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY FORMASI GİYMİŞLERDİ
Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın geçmişte yaptığı Galatasaray paylaşımları ise yeniden gündem oldu. Nara'nın çocukları Galatasaray forması giymişti.

Wanda Naradan İcardi için Galatasaray açıklaması Tarih verdi

"YENİ BİR MACERA ONA İYİ GELECEKTİR"
Paris Saint Germain Teknik Direktörü Christophe Galtier, kısa bir süre önce Mauro Icardi'nin geleceğine dair açıklamalarda bulunmuştu. Tecrübeli teknik adam Arjantinli santrforla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Onunla bir görüşme gerçekleştirdim ve kadroda daralmaya gideceğimizi söyledim. 25 oyuncuyla çalışmayı düşünmüyorum. Hoşuna gidip gitmeyen bir teklif aldığını duymadım. Icardi ile ilgili en doğru çözümü bulmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamak isteyip istemediğine dair bir fikrim yok. Geçtiğimiz sezon çok az süre buldu ve onun gibi bir oyuncu için oynamak çok önemli. Son birkaç sezon onun için zor geçti. Belki de yeni bir macera ona iyi gelecektir ve kariyeri yeniden düzene girecektir."

Haberin Devamı

AS: GALATASARAY 4 MİLYON DOLAR VERMEK İSTİYOR
İspanya'dan AS'ın haberine göre Galatasaray, Mauro Icardi'nin maaşının 4 milyon dolarını ödemeye hazır. Habere göre Sarı Kırmızılılar Ağustos ayına kadar herhangi bir takıma imza atmaması durumunda Icardi'yi öncelik olarak görüyor. Türkiye'de transfer döneminin 8 Eylül'e kadar devam etmesi sebebiyle Icardi'nin tek seçeneği Galatasaray olacak.

PSG'DEN DEV BONSERVİS
Mauro Icardi profesyonel futbolculuk kariyerine Vecindario altyapısında başladı. Yıldız futbolcu daha sonra Barcelona, Sampdoria, Inter ve Paris Saint Germain formaları giydi. Ligue 1 devi, 2020-2021 sezonu başında Inter'e 50 milyon euro ödeyerek Mauro Icardi'nin bonservisini aldı.

Yazarlar