Futbol Yılmaz Vural anlaşma sağladı! Tuncay Şanlı detayı

Yılmaz Vural anlaşma sağladı! Tuncay Şanlı detayı

30.03.2022 - 08:46 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediye Erzurumspor sonrası bir takım çalıştırmayan Yılmaz Vural yeniden sahalara dönüyor. Vural'ın yeni adresi ortaya çıkarken Tuncay Şanlı detayı dikkat çekti.

Yılmaz Vural anlaşma sağladı Tuncay Şanlı detayı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor sonrası takım çalıştırmayan ve Süper Lig ekiplerinin gündeminde yer aldığı iddia edilen Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu. 

Haberin Devamı

35 YILDA 30 TAKIM ÇALIŞTIRDI
Çalıştırdığı kulüp sayısıyla dikkat çeken 69 yaşındaki Yılmaz Vural, 35 yıllık antrenörlük kariyeriyle dikkat çekiyor. Malatyaspor takımında, 1986-1987 sezonunda, önce yardımcı antrenör ardından da teknik direktör olarak kariyerine başlayan Vural, daha sonra Süper Lig ve TFF 1. Lig takımları başta olmak üzere birçok kulübün teknik kadrosunda başı çekti.

Yılmaz Vural, en son Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımının başına geçerek mavi-beyazlı ekiple birlikte 35 yıllık antrenörlük kariyerine 30 takım sığdırmış oldu.

Yılmaz Vural anlaşma sağladı Tuncay Şanlı detayı

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU
TFF 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, dün yaptığı açıklama ile teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yolların ayrıldığını duyurmuştu. Yerel basında yer alan haberlere göre; vakit kaybetmeden teknik direktör arayışına giren yönetim, Sakaryalı tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Yılmaz Vural anlaşma sağladı Tuncay Şanlı detayı

SAKARYASPOR-DİYARBEKİRSPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Ligin 32. haftasında yeşil-siyahlılar evinde Diyarbekirspor'u 3-0 mağlup ederken, takımın teknik direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Yılmaz Vural, Sakarya Atatürk Stadyumu tribününde yerini alarak karşılaşmayı izledi. Maç sonu deneyimli teknik adamın yeşil-siyahlı kulübün başkanı Cumhur Genç ile görüştüğü öğrenildi. (Fotoğraf: İHA)

Yılmaz Vural anlaşma sağladı Tuncay Şanlı detayı

TUNCAY ŞANLI DETAYI
Tuncay Şanlı, Yılmaz Vural, Cumhur Genç ve yöneticilerin yer aldığı görüşmede olumlu sonuç çıktı. Yönetimin anlaşmaya vardığı Yılmaz Vural, bugün imzayı atacak ve deneyimli teknik adamın ikinci Sakaryaspor dönemi resmen başlamış olacak.

Yılmaz Vural anlaşma sağladı Tuncay Şanlı detayı

"GECE ANLAŞTIM, SABAH BAŞKASI GELDİ"
Daha önce Fenerbahçe ile 2 kez anlaşma aşamasına geldiğini hatırlatan tecrübeli teknik direktör, "Fenerbahçe, bugüne kadar bana yönetici bazında hep tekliflerde bulundu. 2 kere gece antrenör oldum, sabaha başkası geldi. O yüzden onlarla daha özdeşleşti ismimiz. Çok istiyorum, daha önce de demiştim." dedi.

Yılmaz Vural anlaşma sağladı Tuncay Şanlı detayı

"DİĞER HOCALARDAN DAHA İYİ İŞ YAPARIM"
Fenerbahçe ile adı anılan diğer teknik direktörlerden daha iyi iş yapacağını vurgulayan 68 yaşındaki futbol adamı, "Antrenörsüz olduğu bir dönem var Fenerbahçe'nin. Bazı yönetici arkadaşlarla da görüşüyoruz, neden, niçinleri soruyoruz. İnşallah, Ali Bey'in aklına girer de bizi Fenerbahçe takımına yakıştırır, oraya getirir. Ben orada olursam, kimseyi mahcup etmem. Taraftarıyla, çevresiyle, medyasıyla her şeyiyle gayet uyum içerisinde takımın başarısı için diğer alternatiflerden daha fazla iş yapacağımı düşünüyorum. Biraz da ukalalık yapalım. Türkiye Ligi'nin 1923'ten beri en çok resmi maça çıkan ikinci antrenörüyüm. Bu takımlar mahalle takımı değil, bu ligin takımlarıydı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"EĞİTİMİMİ ALMANYA'DA ALDIM"
Son olarak eğitimini Avrupa'da aldığını ifade eden Yılmaz Vural, "Yabancı dilimiz var, Avrupa kültürümüz var. Ben, Türkiye'de antrenörlük eğitimi almadım. Almanya'da üniversiteye, kursları bitirdim ve her şeyi yaptım. İnsanlar her şeyi basite indirgemeye çalışıyor. Gitsinler bakalım, yurtdışında bir şoför ehliyeti alsınlar kolaysa." şeklinde konuştu (Sporx)

Yazarlar