Dünyadan Futbol Yok artık Kenan Karaman! Almanya'da küllerinden doğdu

Yok artık Kenan Karaman! Almanya'da küllerinden doğdu

21.12.2023 - 19:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Schalke 04'le anlaşma sağlayan Kenan Karaman, bu sezon muhteşem bir çıkış yakaladı. 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi Kenan Karaman'ın gösterdiği performans dikkat çekti.

Yok artık Kenan Karaman Almanyada küllerinden doğdu

Beşiktaş'ta geçirdiği dönemde hayal kırıklığı yaşayan Kenan Karaman, geçtiğimiz sezon başında Almanya'ya geri dönmesiyle birlikte yeniden çıkışa geçti. 29 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon gösterdiği performansla A Milli Futbol Takımı'na yeniden göz kırptı.

Haberin Devamı

Kenan Karaman, Bundesliga 2 ekibi Schalke 04'te bu sezon 14 resmi maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki hücum oyuncusu bu süreçte rakip fileleri 7 kez havalandırma başarısı gösterdi. Sağ kanat ve on numaranın yanı sıra santrforda da tercih edilen Kenan Karaman, aynı dönemde 4 asist üretti.

Bundesliga 2'de Schalke ile yeniden kendini bulan Kenan Karaman, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi adeta yeniden A Milli Futbol Takımı'na seçilmek istediğini gösterdi. 29 yaşındaki hücum oyuncusunun Schalke 04 ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Kenan Karaman'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Stuttgart altyapısında futbola başlayan Kenan Karaman daha sonra Hoffenheim, Hannover 96, Fortuna Düsseldorf ve Beşiktaş formaları giydi. A Milli Futbol Takımı'nda 31 müsabakada süre alan Kenan Karaman, 6 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı