Basketbol Yumruklu kavgayı Zeljko Obradovic ayırdı! Olay karakola taşındı

Yumruklu kavgayı Zeljko Obradovic ayırdı! Olay karakola taşındı

15.03.2023 - 19:42 | Son Güncellenme:

ABA Ligi 21.hafta mücadelesinde Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan, Kızılyıldız ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Partizan 92-81'lik skorla kazandı. Müsabakanın sonunda yaşanan yumruklu kavga karakola taşındı.

Yumruklu kavgayı Zeljko Obradovic ayırdı Olay karakola taşındı

Partizan, ABA Ligi 21.haftasında Kızılyıldız ile kozlarını paylaştı. Zorlu müsabakayı ev sahibi ekip Partizan 92-81'lik skorla kazandı. Maçın bitiş düdüğünün ardından ortalık karıştı ve Partizan forması giyen Mathias Lessort’un rakibine yaptığı hareket damga vurdu. Zeljko Obradovic'in gerginlik anında sahaya girdiği olay karakola taşındı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

NELER OLMUŞTU

Partizan, Kızılyıldız'ı 92-81 mağlup etti. Partizan aldığı bu galibiyetle ABA Ligi’nde 19 galibiyetle liderliğini sürdürdü. Öte yandan Kızılyıldız ise 17 galibiyetle ikinci sırada kaldı. Müthiş bir mücadeleye sahne olan derbinin son bölümü ise olaylı geçti. Partizan forması giyen Mathias Lessort, karşılaşmanın son saniyelerinde Kızılyıldız oyuncusu Filip Petrusev’e yumruk attı. Partizan başantrenörü Zeljko Obradovic ve diğer oyuncuların araya girmesiyle beraber olayın daha fazla büyümesi engellendi.

Yumruklu kavgayı Zeljko Obradovic ayırdı Olay karakola taşındı

Maç sonunda SportKlub‘a konuşan Zeljko Obradovic, olay ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Mathias Lessort harika bir adam. Harika bir enerjiye sahip. Bu takıma hem sporcu olarak hem de insan olarak inanılmaz şeyler katıyor. Ancak maç sonunda yaptığı şey gereksizdi. Bir antrenör olarak Filip Petrusev’den özür diliyorum. Pozisyonun öncesinde provokasyon oldu mu bilmiyorum. Ama olsa bile bu şekilde tepki vermek, doğru değil.”

Haberin Devamı

Yumruklu kavgayı Zeljko Obradovic ayırdı Olay karakola taşındı

LESSORT ÖZÜR DİLEDİ

Bu gelişme büyük yankı uyandırırken Mathias Lessort’tan konu hakkında açıklama geldi ve Filip Petrusev’den özür diledi.

Mozzart Sport’a açıklamalarda bulunan Mathias Lessort, “Böyle bir tepki verip kötü bir imaj sergilediğim için öncelikle taraftardan, bizi destekleyen insanlardan, bu sporu seven insanlardan, takım arkadaşlarım ile antrenörlerimden özür dilemek istiyorum. Sporcular olarak daha yüksek standartlara sahibiz ve her zaman örnek olmalı ve her durumda soğukkanlılık göstermeliyiz” açıklamasını yaptı.

OLAY KARAKOLA TAŞINDI

Partizan – Kızılyıldız derbisinin bitişi sonrasında Mathias Lessort’un Filip Petrusev’e saldırması, adli boyuta taşındı. MozzartSport’un haberine göre Petrusev, bugün konuyla ilgili olarak ifade vermek için karakola gitti.

Haberin detayında avukatıyla beraber emniyete gelen Filip Petrusev, yaklaşık 50 dakikayı karakolda geçirdikten sonra antrenman için salona geçti. Petrusev’in avukatı Velibor Repaja, müvekkilinin konuyla ilgili ifade vermeyeceğini ve bundan sonraki adımların kulüp tarafından atılacağını ifade etti.

Haberin Devamı

Yumruklu kavgayı Zeljko Obradovic ayırdı Olay karakola taşındı

Yazarlar